“KOUSgroup”…

1956

Η αρχή

Η αρχή έγινε από δυο αδέρφια. Τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλειο Κουσιορή. Το 1956 ως μαθητευόμενος μηχανικός ο Κωνσταντίνος Κουσιορής δούλευε σε διάφορα συνεργεία της εποχής εκείνης.

1960

“Αβράσογλου” και “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”

Το 1960 προσελήφθη ως μηχανικός στην εταιρεία “Αβράσογλου” με εξειδίκευση στην συντήρηση επαγγελματικών οχημάτων “Hanomag”. Σε αυτή την εταιρεία διέπρεψε με την ονομασία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και έγινε γνωστός στο πανελλήνιο.

1963

Βασίλης Κουσιορής

Το 1963 προσελήφθη στη ίδια εταιρεία και ο Βασίλης Κουσιορής που εργάσθηκε ως βοηθός μηχανικού.

1965

Ίδρυση της εταιρείας “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”

Το 1965 αποφασίζουν να ασχοληθούν με την συντήρηση των οχημάτων αυτών. Έτσι λοιπόν ιδρύεται η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην περιοχή Ρουφ απέναντι από το στρατόπεδο.

1967

Αλλαγή έδρας

Το 1967 η εταιρεία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Καρυών 3.

1971

Ιδιόκτητος χώρος

Το 1971 μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο επί της Ιεράς Οδού 102 έναντι Ιεράς Ελιάς.

1974

Συγχώνευση της “Hanomag” με την “Mercedes-Benz”

Το 1974 μετά την συγχώνευση της “Hanomag” με την “Mercedes-Benz” αρχίζει την ενασχόληση της η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” σταδιακά με την “Mercedes-Benz”.

1979

Νέα αλλαγή έδρας

Το 1979 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τετραγωνικών μέτρων επί της Ιεράς Οδού 95, όπου και δημιουργείται η πιο σύγχρονη κάθετη στεγασμένη μονάδα, πλήρως εξοπλισμένη βάσει προδιαγραφών “Mercedes-Benz” της εποχής εκείνης.

1995

Θωμάς Κουσιορής

Το 1995 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Κωνσταντίνου εισέρχεται στην εταιρεία. Το 1997 αρχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2001 ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στην Σκωτία. Το 2001-2004 ασχολείται πρακτικά στον τομέα “Παροχής Υπηρεσιών Service Επαγγελματικών Οχημάτων”.

2004

Αλλαγή επωνυμίας

Το 2004 αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Κουσιορής λόγω συνταξιοδότησης και γίνεται αλλαγή της επωνυμίας σε Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” τιμής ένεκεν στον Κωνσταντίνο Κουσιορή.

2005

Συνεργασία – Λάμπρος Ι. Μυλωνάς

Το 2005 αρχίζει η συνεργασία μας με τον διακεκριμένο τοπογράφο Κο Λάμπρο Ι. Μυλωνά, με στόχο και σκοπό την εδραίωση & κατοχύρωση των δικαιωμάτων της εταιρείας μας. Έκτοτε ο Κος Λάμπρος Ι. Μυλωνάς αποκτά συμβουλευτικές αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την εταιρεία μας.

2008

Ανακαίνιση

Από το 2008 αρχίζει μια συνεχής ανακαίνιση σε όλους τους τομείς. Αποθήκες, γραφεία, συνεργείο, τουαλέτες, αποδυτήρια προσωπικού με ντουλαπάκια αποθήκευσης, εξοπλισμός κλπ είναι μερικοί από τους τομείς που ανακαινίζονται, δημιουργούνται και από τότε αρχίζουν να επιτηρούνται καθημερινά.

2010

Πρωτοπορία

Το 2010 με στόχο την απόλυτη διαφάνεια εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας.

2011

Προβολή στο διαδίκτυο

Το 2011 μετά από πολλά χρόνια διαφήμισης μέσω του τύπου και των περιοδικών ενισχύεται η διαφημιστική προβολή της εταιρείας μέσω του διαδικτύου (Facebook, Google κλπ).

2012

Πιστοποιήσεις

Το 2012 η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” πιστοποιείται από την “ACM Limited” με “ISO 9001” για τις δραστηριότητες “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων”.

2013

KOUSgroup

Το 2013 ιδρύεται μια νέα εταιρεία και ταυτόχρονα δημιουργείται ο όμιλος επιχειρήσεων “KOUSgroup”. Η νέα εταιρεία του ομίλου “KOUSgroup” με την επωνυμία Β. Κουσιορής & Θ. Κουσιορής ΟΕ και με διακριτικό τίτλο “KOUSgroup” ξεκινά δυναμικά.

2014

Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Το 2014 έγιναν σημαντικές εργασίες στους χώρους μας και αναβαθμίστηκε ο στόλος των οχημάτων 24h service. Η εκπαίδευση από την “Mercedes-Benz” αποτελεί πλέον μεγάλη προτεραιότητα και αρχίζει να εφαρμόζεται σε μηνιαία βάση ενώ παράλληλα διάφορα άλλα σεμινάρια διεξάγονται στους χώρους μας για την σωστή διάγνωση και συντήρηση των οχημάτων σας. Αρχίσαμε τη συνεργασία μας με διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία και παράλληλα αναβαθμίστηκε ο ρόλος του διακεκριμένου τοπογράφου Κου Λάμπρου Ι. Μυλωνά σε σύμβουλο των επιχειρήσεων του ομίλου “ΚOUSgroup”.

2015

TruckService

Τo 2015 κατοχυρώνεται και αλλάζει ο διακριτικός τίτλος “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” σε “TruckService”. Η εταιρεία “TruckService” επί της Ιεράς Οδού 95 ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων “ΚOUSgroup” & έχει δυνατότητα υποστήριξης και άλλων επαγγελματικών οχημάτων παράλληλα με τα οχήματα της “Mercedes-Benz” αφού διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα πλέον για όλες τις εταιρείες.

2016

Νέες Αναβαθμίσεις

Το 2016 ήταν ένα έτος αναβαθμίσεων και βελτιώσεων σε διάφορους τομείς του ομίλου KOUSgroup. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω ενότητες: ηλεκτρολογείο, συνεργασία με την 3Μ, φρενόμετρα, αναλυτές καυσαερίων, παλμογράφοι, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις, ειδική βεβαίωση παράδοσης των οχημάτων, ποιοτικός έλεγχος, νέο 24h όχημα service, ομάδα ΙΤ, ERP πρόγραμμα του ομίλου, λογότυπα και σλόγκαν του ομίλου.

2017

Αναβαθμίσεων συνέχεια…

Μέσα στο 2017 συνεχίσαμε τις αναβαθμίσεις για να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Συγκεκριμένα οι αναβαθμίσεις αφορούσαν τις παρακάτω ενότητες: νέα διαγνωστικά μηχανήματα, εξειδίκευση στην Mitsubishi, απόθεμα σε ανταλλακτικά Mitsubishi, νέα ειδικά μηχανήματα φόρτισης μπαταριών νέας γενιάς, χώρος προεργασίας και φούρνος βαφής οχημάτων νέας γενιάς, πλήρης ανακαίνιση του συστήματος εξαερισμού. αποκλειστική συνεργασία του βαφείου με την γερμανική εταιρεία MIPA, νέος περιμετρικός και επιδαπέδιος φωτισμός ασφαλείας, χρήση ταμπλετών ηλεκτρονικών υπογραφών, συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, φωτογραφίσεις, λάβαμε μέρος στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας - HOCSH.