KOUSgroup (TRUCKSERVICE – TRUCKER – KOUSGROUP) – Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νούς!
Copyright © KȢSgroup

“KOUSgroup”…

1956

“Truck Service ΚΩΣΤΑΚΗΣ”: το όνομα – θρύλος των μηχανικών από το 1956

 

Ο Κωνσταντίνος Κουσιορής με εμπειρία ως μηχανικός από το 1956, προσλαμβάνεται το 1960 στην εταιρεία “Αβράσογλου”, με εξειδίκευση στην συντήρηση επαγγελματικών οχημάτων “Hanomag”. Σ’ αυτή την εταιρεία διαπρέπει με την ονομασία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο. Το 1963 προσλαμβάνεται στη ίδια εταιρεία και ο αδελφός του, Βασίλης Κουσιορής, ως βοηθός μηχανικού.

Το 1965 τα δύο αδέλφια ιδρύουν την εταιρεία σέρβις φορτηγών (Truck Service) “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην περιοχή Ρουφ απέναντι από το στρατόπεδο, με διαχειριστή των Κωνσταντίνο Κουσιορή. Η εταιρεία απασχολεί 7 άτομα προσωπικό και, χάρη στην εξειδίκευσή της, διαπρέπει στη συντήρηση των οχημάτων “Hanomag”. Το 1967 η εταιρεία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Καρυών 3, και τέσσερα χρόνια μετά εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο επί της Ιεράς Οδού 102, έναντι Ιεράς Ελιάς.

1974

Πάνω από 40 χρόνια εξειδίκευση Mercedes

 

Το 1974, μετά τη συγχώνευση της “Hanomag” με τη Mercedes, η εταιρεία (Truck Service) “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” αρχίζει σταδιακά την ενασχόλησή της με τη Mercedes. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στις εισαγωγές ανταλλακτικών, επαγγελματικών οχημάτων και στις άδειες δημοσίας χρήσης σημειώνοντας αξιοσημείωτη πρόοδο. Για να ανταπεξέλθει στη ραγδαία εξέλιξή της και στον μεγαλύτερο όγκο των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes, η εταιρεία μεταφέρεται το 1979 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ. μ. επί της Ιεράς Οδού 95. Εκεί δημιουργείται η πιο σύγχρονη κάθετη στεγασμένη μονάδα της εποχής εκείνης, πλήρως εξοπλισμένη βάσει προδιαγραφών Mercedes.

1995

“Νέο αίμα”, νέα ώθηση εξέλιξης

 

Το 1995 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Κωνσταντίνου εισέρχεται στην εταιρεία εγκαινιάζοντας μια νέα δυναμική εποχή. Το 1997 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Βασιλείου αρχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2001 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σκωτία. Από το 2001 έως και το 2004 ασχολείται πρακτικά στον τομέα “Παροχής Υπηρεσιών Service Επαγγελματικών Οχημάτων” και παρακολουθεί σεμινάρια στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes.

Το 2004 αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Κουσιορής λόγω συνταξιοδότησης και γίνεται αλλαγή της επωνυμίας σε Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” τιμής ένεκεν στον Κωνσταντίνο Κουσιορή.

2004

Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”: Ρεκόρ πωλήσεων από τον Βασίλη Κουσιορή!

 

Από το 2004 και μετά, η εταιρεία Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”, ακολουθεί μια συνεχόμενη ανάπτυξη. Καθιερώνει τον θεσμό της 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και service μόνο για τους συνεργάτες (δηλ. πελάτες) της, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ο Βασίλης Κουσιορής αναλαμβάνει τη διοίκηση συνεχίζοντας δυναμικά. Επεκτείνει τους συνεργάτες της εταιρείας χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει στο μηχανολογικό – μηχανικό τομέα και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας Mercedes! Παράλληλα, ασχολείται με τις άδειες δημοσίας χρήσης.

2005

“KOUS”: το όνομα της νέας εποχής

 

Σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο και κορυφαίο διαγνώστη της εποχής, τον Γερμανό Dieter, ο υιός Θωμάς Κουσιορής παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα της ηλεκτρονικής διάγνωσης των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes. Ξεχωρίζει ως ένας από τους καλύτερους διαγνώστες στα επαγγελματικά οχήματα Mercedes και καθιερώνεται με το ψευδώνυμο “KOUS” (έτσι τον φωνάζαν και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας) χάριν συντομίας του επωνύμου Κουσιορή. Η νέα φίρμα “KOUSgroup” αρχίζει να προβάλλεται μέσω διαφημιστικών επιγραφών σε μουσαμάδες σε πολλά επαγγελματικά οχήματα στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο.

Το 2005 εγκαινιάζεται η συνεργασία με τον διακεκριμένο τοπογράφο, κ. Λάμπρο Ι. Μυλωνά, με σκοπό την εδραίωση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων της εταιρείας. Έκτοτε ο κ. Λάμπρος Ι. Μυλωνάς αποκτά συμβουλευτικές αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την εταιρεία. Παράλληλα ο κ Κυριάκος Ι. Παχαδίρογλου αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση και εποπτεία της TRUCKSERVICE στον τομέα της υποστήριξης των επαγγελματικών οχημάτων.

2008

Ανακαίνιση, διαφάνεια, ανακύκλωση

 

Από το 2008 αρχίζει μια συνεχής ανακαίνιση σε όλους τους τομείς. Αποθήκες, γραφεία, συνεργείο, τουαλέτες, αποδυτήρια προσωπικού με ντουλαπάκια αποθήκευσης, εξοπλισμός κλπ, είναι μερικοί από τους τομείς που ανακαινίζονται ή δημιουργούνται και από τότε αρχίζουν να επιτηρούνται καθημερινά. Επιπλέον, το 2010 με στόχο την απόλυτη διαφάνεια εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας (φιλικής προς το περιβάλλον). Παράλληλα ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες πού πρέπει αναφορικά με την ανακύκλωση σε όλους τους τομείς του ομίλου με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

2011

Πιστοποίηση κατά “ISO 9001”

 

Το 2011, μετά από συνεχή χρόνια διαφήμισης μέσω του Τύπου και των περιοδικών, ενισχύεται περαιτέρω η διαφημιστική προβολή της εταιρείας μέσω του διαδικτύου (Facebook, Google κλπ). Ένα χρόνο μετά, η εταιρεία Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” πιστοποιείται από την “ACM Limited” με “ISO 9001” για τις δραστηριότητες “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων”. Έκτοτε το πρότυπο εφαρμόζεται και ανανεώνεται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης, τοποθετείται στις εγκαταστάσεις μπάρα ελέγχου πρόσβασης εισόδου και εξόδου οχημάτων.

2013

Ίδρυση του ομίλου επιχειρήσεων “KOUSgroup”

 

Το 2013 ιδρύεται ο όμιλος επιχειρήσεων “KOUSgroup”. Tαυτόχρονα, ξεκινά δυναμικά η νέα εταιρεία του ομίλου με την επωνυμία Β. Κουσιορής & Θ. Κουσιορής ΟΕ και με διακριτικό τίτλο “KOUSGROUP”. Στόχος της, πέρα των παροχών service, ευθυγραμμίσεων/ ζυγοσταθμίσεων, ελέγχου ΚΤΕΟ και εισαγωγών επαγγελματικών οχημάτων, είναι και η εξυπηρέτηση θωρακισμένων οχημάτων, καθώς και άλλων ειδικών περιπτώσεων. Δημιουργείται η υπηρεσία “private service” για επαγγελματικά οχήματα, κατόπιν ραντεβού, σε πλήρως εξοπλισμένο και στεγασμένο χώρο. Η εταιρεία εδρεύει στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επί της οδού Μαρκόνι 4, στην Αθήνα και λειτουργεί με ραντεβού κατόπιν συνεννοήσεως. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιούνται επιμορφωτικά σεμινάρια στον τομέα της θωράκισης, καθώς και στη διάγνωση και επισκευή άκρως εξειδικευμένων σχετικών περιπτώσεων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες θωράκισης στον κόσμο.

2014

Απόλυτη αναβάθμιση χώρων της εταιρείας Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”

 

Το 2014 ολοκληρώνονται οι διαχωρισμοί στους στεγασμένους χώρους της εταιρείας Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” μέσω ειδικών πρωτοποριακών κατασκευών. Οι σύγχρονες αυτές κατασκευές, από κορνίζες και μηχανισμούς με συρόμενες κουρτίνες, αποτελούν τον πιο καινοτόμο τρόπο διαχώρισης επαγγελματικών χώρων, καθώς μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες που τυχόν προκύπτουν. Παράλληλα, ανανεώνεται ο εξοπλισμός με νέα ανυψωτικά μηχανήματα, με νέες αντλίες απορρόφησης και συμπλήρωσης λαδιών και βελτιώνονται οι λάκκοι εργασίας. Αναβαθμίζεται απόλυτα ο φωτισμός του χώρου με καινούργια φώτα και λάμπες νέας γενιάς αλογόνου.

Με στόχο την άμεση επαφή με τους συνεργάτες μας, τοποθετείται στον ίδιο χώρο το γραφείο του προϊσταμένου και του γενικού διευθυντή του τμήματος service. Τα γραφεία εξοπλίζονται πλήρως (a/c, laptop, internet, τηλέφωνο, κλπ) για τον έλεγχο και την επιτήρηση των εργασιών που πραγματοποιούνται στα οχήματα, ενώ τοποθετείται server νέας γενιάς για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζεται ο τρόπος παραλαβής – παράδοσης των ανταλλακτικών. Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα διαχωρίζονται οι αρμοδιότητες του προσωπικού με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Αναβαθμίζεται ο στόλος των οχημάτων 24ωρου service με την απόκτηση ενός νέου, πλήρως εξοπλισμένου φορτηγού οχήματος για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Παράλληλα, ανανεώνεται ο στόλος των οχημάτων μας στους άλλους τομείς. Η εκπαίδευση από τη Mercedes παγιώνεται ως σημαντική προτεραιότητα: αρχίζει να εφαρμόζεται σε μηνιαία βάση και το προσωπικό μας παρακολουθεί πλέον σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Mercedes. Παράλληλα, διεξάγονται στους χώρους μας διάφορα άλλα εξειδικευμένα σεμινάρια για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση των οχημάτων σας.

Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία με στόχο τη διαφύλαξη των συνεργασιών του ομίλου “ΚOUSgroup”, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, αναβαθμίζεται ο ρόλος του διακεκριμένου τοπογράφου κ. Λάμπρου Ι. Μυλωνά σε σύμβουλο των επιχειρήσεων του ομίλου “ΚOUSgroup”.

2015

Από την “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην “TruckService”

 

Καθότι ήταν γνωστή από πολύ παλαιότερα ως (Συνεργείο – Σέρβις Φορτηγών – Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”) τιμής ένεκεν στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Κουσιορή, με την πάροδο των χρόνων σταδιακά καθιερώθηκε στο πανελλήνιο σαν TRUCKSERVICE οπότε και η επίσημη αλλαγή το 2015 ήταν φυσικό επακόλουθο. Παρόλα αυτά όμως το γνώρισμα “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” ένα φανερό γνώρισμα της TruckService που προβάλλεται και στα διεθνώς καταχωρημένα διακριτικά γνωρίσματα του ομίλου KOUSgroup. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από την εταιρεία Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και ο σεβασμός των διαδόχων αποτελεί αξιοσημείωτο παράδειγμα ήθους και αναγνώρισης στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Κουσιορή.

Το 2015 κατοχυρώνεται και αλλάζει ο διακριτικός τίτλος σε “TruckService”, ως εταιρεία που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων “ΚOUSgroup”

Η “TruckService”, επί της Ιεράς Οδού 95, παράλληλα με τα οχήματα της Mercedes, υποστηρίζει πλέον και άλλα επαγγελματικά οχήματα. αφού διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα για όλες τις εταιρείες.

Η πρόσοψη της έκθεσης επί της Ιερά Οδού ανανεώνεται και φωτίζεται με Led νέας γενιάς. Το τμήμα ανταλλακτικών, με στόχο την πλήρη κάλυψη των συνεργατών μας, γίνεται πιο αποτελεσματικό και δραστηριοποιείται πλέον και στις εισαγωγές. Έτσι περιορίζουμε τις πιθανότητες έλλειψης ανταλλακτικών στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα ενισχύεται με εξειδικευμένο προσωπικό ο τομέας του φανοποιείου καθώς και της θωράκισης.

Ακολουθώντας τα πρότυπα των ευρωπαϊκών ομίλων, ο τρόπος οικονομικής συναλλαγής με τους συνεργάτες μας γίνεται πλέον ηλεκτρονικά (e–Banking) εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και υπογραμμίζοντας τη διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει. Χρησιμοποιώντας τερματικές συσκευές αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές με τους συνεργάτες μας. Επίσης, διαθέτουμε σύγχρονους μετρητές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, με δυνατότητα ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων ή προβληματικών κερμάτων. Οι διαδικασίες ανίχνευσης γνησιότητας πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια των συνεργατών μας και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Το επαγγελματικό σας όχημα το βλέπουμε σαν δικό μας και θεωρούμε ότι του αξίζει κάθε προσοχή. Γι’ αυτό τοποθετήσαμε και στις δύο εταιρείες του ομίλου προηγμένα συστήματα ασφάλειας και κάμερες παρακολούθησης που λειτουργούν όλο το 24ωρο.

2016

Επένδυση σε τεχνολογία αιχμής

 

Το 2016 αδειοδοτηθήκαμε για επισκευές – τοποθετήσεις συστημάτων φυσικού αερίου και αναβαθμίσαμε το ηλεκτρολογείο με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα. Επίσης, άρχισε η συνεργασία του ομίλου στον τομέα της φανοποιίας με προϊόντα ποιότητας της 3Μ. Ανανεώθηκαν τα μηχανήματα ΚΤΕΟ και σχετικοί εξοπλισμοί όπως: φρενόμετρα, αναλυτές καυσαερίων, παλμογράφοι, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις κ.ά. Δημιουργήθηκε ειδική βεβαίωση παράδοσης των οχημάτων προς πώληση και ταυτόχρονα βελτιώθηκε, σε εξαιρετικό βαθμό, ο ποιοτικός έλεγχος των οχημάτων προς πώληση. Αποκτήσαμε νέο 24ωρο όχημα service, πλήρως εξοπλισμένο, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Αναβαθμίστηκε η ομάδα του ΙΤ καθώς και το πρόγραμμα ERP του ομίλου, με ειδικά συστήματα τελευταίας γενιάς. Παράλληλα, καταχωρήθηκαν όλα τα λογότυπα και σλόγκαν του ομίλου KOUSgroup στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2017

Επέκταση στα επαγγελματικά Mitsubishi και νέες επενδύσεις

 

To 2017 η εξειδίκευση της “TruckService” επεκτάθηκε και στα επαγγελματικά οχήματα Mitsubishi. Επενδύσαμε σε νέα διαγνωστικά μηχανήματα και δημιουργήσαμε μεγάλο απόθεμα σε ανταλλακτικά Mitsubishi. Αποκτήσαμε καινούργια, ειδικά μηχανήματα φόρτισης μπαταριών νέας γενιάς. Δημιουργήσαμε χώρο προεργασίας και φούρνο βαφής οχημάτων νέας γενιάς. Πραγματοποιήσαμε πλήρη ανακαίνιση του συστήματος εξαερισμού. Το βαφείο μας εγκαινίασε αποκλειστική συνεργασία στον τομέα των χρωμάτων με τη γερμανική εταιρεία MIPA, χρησιμοποιώντας μηχανήματα δημιουργίας χρωμάτων τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους των οχημάτων. Επιπλέον, εγκαταστήσαμε νέο περιμετρικό και επιδαπέδιο φωτισμό ασφαλείας.

Στον τομέα των συναλλαγών, καθιερώσαμε τη χρήση ταμπλετών και ηλεκτρονικών υπογραφών για τη γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλή λήψη της χειρόγραφης υπογραφής. Παράλληλα, διευρύνθηκε η συνεργασία μας στον τραπεζικό τομέα με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες και αναρτήθηκαν οι λογαριασμοί του ομίλου στο διαδίκτυο.

Στον τομέα της εταιρικής μας προβολής, συνεχίζουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (διαφήμιση σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, Τύπο), δραστηριοποιούμαστε ακόμα περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ) και στο διαδίκτυο, φέρνοντας τον όμιλο “KOUSgroup” και τις δύο εταιρείες του πιο κοντά στο ενδιαφερόμενο κοινό. Επίσης, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ηλεκτρονικές σελίδες επικοινωνίας του ομίλου μας www.kousgroup.gr και www.truckservice.gr με πληροφορίες πρόσβασης, φωτογραφίσεις παρουσίασης οχημάτων, εγκαταστάσεων και παροχών του ομίλου. Παράλληλα, λαμβάνουμε μέρος στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας – HOCSH.

2018

Trucker – Ποιότητα & Αξιοπιστία

 

Το 2018 μια νέα εταιρεία εντάχθηκε στον όμιλο KOUSgroup. Αυτή η εταιρεία ασχολείται επιτοπλίστον με εισαγωγές οχημάτων. Το διακριτικό γνώρισμα TRUCKER αντικατοπτρίζει το όραμα του KOUS δεκαετίες πριν. Με λογότυπο που αναδεικνύει και ενώνει τις άλλες εταιρείες η TRUCKER καινοτομεί. www.trucker.gr

2019

e-shop trucker.gr

 

Το 2019 το e-shop trucker.gr δημιουργήθηκε από τον όμιλο KOUSgroup για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στον σύγχρονο επαγγελματία και όχι μόνο. Με συνεργασίες αντίστοιχες του κορυφαίου ονόματος WURTH καθώς και της αντίστοιχης ποιότητας των προϊόντων που αντικατοπτρίζει, το online shop trucker.gr έχει ως στόχο του την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές!

2020

To 2020 πραγματοποιήθηκαν:

 

 1. Σύνδεση τιμοκαταλόγου kousgroup.gr με eShop
 2. Επέκταση των διακριτικών γνωρισμάτων του ομίλου
 3. Με σλόγκαν MrMercedes.gr trust only trucker.gr – Because Quality Matters! προωθούμε στο κοινό τα εξαιρετικά αξεσουάρ που διαθέτουμε
 4. Επέκταση στον τομέα των ανταλλακτικών επιβατικών οχημάτων Mercedes
 5. Επέκταση στον τομέα των ενοικιάσεων επαγγελματικών οχημάτων
 6. Διαμόρφωση και προβολή διακριτικών γνωρισμάτων
 7. Επέκταση διακριτικών γνωρισμάτων ομίλου
 8. Περιορίσαμε δυναμικά την εξάπλωση του COVID-19
 9. Απόκτηση διαγνωστικών μηχανημάτων για υποστήριξη EURO 6 κινητήρων.
 10. Παρακολούθηση σεμιναρίων για υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων.
 11. Επέκταση του eshop στο εξωτερικό!
 12. Μεγαλώσαμε την υπάρχουσα έκθεση μας
 13. Δημιουργήσαμε Showroom – Έκθεση με προϊόντα WURTH & MERCEDES
 14. Αναβάθμιση σε νέας γενιάς εξελιγμένους server!
 15. Συνεργασία προγράμματος ελέγχου με το trucker.gr (Ε.Σ.Ο.)
 16. Ο όμιλος επιχειρήσεων KOUSgroup είναι εναρμονισμένος με τον ΓΚΠΔ.
 17. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό

2021

Το 2021 πραγματοποιήθηκαν:

 

 1. Επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας με την WURTH HELLAS στο online shopping – Authorized Dealer by WURTH HELLAS!
 2. Η αντιπροσώπευση μέσω του eShop www.trucker.gr της κορυφαίας εταιρεία χουφτών οχημάτων AGROPA.
 3. Η επέκταση του ομίλου σε ανταλλακτικά ΙΧ Mercedes καθώς επίσης και σε μτχ ανταλλακτικά επαγγελματικών οχημάτων.
 4. Η δημιουργία και άλλων υποκατηγοριών στο trucker.gr όπως των θωρακίσεων, εξοπλισμού, προστασίας, ενοικιάσεων, οχημάτων και άλλων.

2022

Το 2022 πραγματοποιήθηκαν:

 

 1. Βράβευση από την Πυροσβεστική υπηρεσία διά την προσφορά μας στην υποστήριξη του στόλου των οχημάτων τους.
 2. Μελέτη για δημιουργία σταθμού φόρτισης και σχετική αδειοδότηση για επισκευή ηλεκτρικών οχημάτων με τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 3. Πιστοποίηση σύμφωνα με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 9001 & ISO 14001 σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σέρβις, εμπορία ανταλλακτικών και οχημάτων.
 4. Επικαιροποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 & ISO 14001 σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σέρβις, εμπορία ανταλλακτικών και οχημάτων.
 5. Η καθιέρωση διετούς εφημερίδας ομίλου σε έντυπη αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή.
 6. Η πλήρης υποστήριξη επαγγελματικών οχημάτων EURO VI.
 7. Η δημιουργία χώρου για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας μέσω τριφασικού ρεύματος των φορτηγών ψυγείων των συνεργατών μας.
 8. Ευρεία χρήση ειδικών συσκευών (αφυγραντήρων & συναφή) για την διατήρηση των ειδών που σας προμηθεύουμε (ανταλλακτικά, αξεσουάρ & συναφή) σε σωστή θερμοκρασία.
 9. Βελτίωση ποιοτικού ελέγχου – διασφάλιση ποιότητας 100% πραγματοποιώντας συνεχή καθημερινό έλεγχο ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων!
 10. Χρήση ηλεκτρικού scooter για παράδοση του οχήματος στον χώρο σας χωρίς να επιβαρύνεται επιπλέον το περιβάλλον από εμάς. Το ηλεκτρικό scooter 🛴 αποθηκεύεται εύκολα στον χώρο του συνοδηγού και το όχημα σας παραδίδεται από τον υπεύθυνο παράδοσης ο οποίος εν συνέχεια αποχωρεί από τις εγκαταστάσεις σας με το ηλεκτρικό scooter αλλά και το κράνος της Mercedes. Το scooter είναι συμβατό με όλα τα πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια ακολουθώντας όλους τους κανόνες οδικής ασφάλειας καθώς έχει και τις απαραίτητες σχετικές εγκρίσεις. 
 11. Καθιέρωση του Κ – Το KOUS με Κ!