Παρέχουμε επαγγελματικά οχήματα προς πώληση σε αρίστη κατάσταση. Διαφορά μας είναι η ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές. Κοιτάζουμε τον επαγγελματία στα μάτια μεριμνώντας δια το συμφέρον του καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες του. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής παρέχουμε ευκολίες πληρωμής. Παράλληλα ο όμιλος μας ασχολείται εκτενέστερα με τις εισαγωγές επαγγελματικών οχημάτων.

Ταυτόχρονα ασχολείται και με ανταλλαγές οχημάτων προσφέροντας δυνατότητες αναβάθμισης του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων. Τέλος καλύπτει με εξάμηνη εγγύηση (βασικών μηχανικών τμημάτων) τα οχήματα που εισάγει η ανταλλάσσει. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στο https://kousgroup.car.gr

Δεκέμβριος 2020

Τα οφέλη του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) για εργαζόμενους, προϊσταμένους, διαχειριστές, πελάτες & συνεργάτες.
Η σωστή χρήση μέσω τηλεφώνου η email ανευ ταυτοποίησης και η διαχείριση των αρμόδιων θεμάτων.

Ο Ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) συμβάλλει στην προστασία των δεδομένων και αφορά οποιαδήποτε πληροφορία από τη οποία ενδέχεται να προσδιοριστεί άμεσα ή έμμεσα η ταυτότητα προσώπων. Η εφαρμογή του είναι υποχρεωτική για επιχειρήσεις που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε φυσική μορφή. Είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι για το πώς χειριζόμαστε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα.

Ιανουάριος 2018

Eκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας στην εργασία

 1. Υποχρεώσεις εργαζομένων και εργοδοτών από την ισχύουσα νομοθεσία.
 2. Δημιουργία ασφαλούς χώρου εργασίας και μέτρα προστασίας.
 3. Εργονομία σώματος και θέσης εργασίας.
 4. Χειρονακτική μεταφορά φορτίων.
 5. Πυρασφάλεια και έκτακτες ανάγκες.
 6. Κίνδυνοι από ηλεκτρικό ρεύμα.
 7. Χορήγηση και χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας.
 8. Χειρισμός μηχανημάτων και εργαλείων.
 9. Εργασίες σε ύψος.
 10. Χρήση χημικών υλικών και παρασκευασμάτων.

Με την ανάπτυξη των παραπάνω θεμάτων στοχεύουμε στην δημιουργία και καλλιέργεια της νοοτροπίας ότι, ο βασικός συντελεστής για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία είναι ο ίδιος ο εργαζόμενος.


Eκπαίδευση σε θέματα υγείας στην εργασία

 1. Λιποθυμικού Επεισοδίου
 2. Αλλεργιών
 3. Επιληπτικής Κρίσης
 4. Δηγμάτων Εντόμων – Ζώων
 5. Πτώσης (Γύρισμα) Γλώσσας
 6. Δηλητηρίασης
 7. Αιμορραγιών
 8. Εισρόφησης Ξένου Σώματος
 9. Εγκαυμάτων
 10. Καταγμάτων
 11. Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση)
 12. Βασικές Αρχές Χρήσης Αυτόματου Απινιδωτή
 13. Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών Σε Βρέφη και Παιδιά
 14. Ενημέρωση για τη Χρήση Φαρμακευτικού Υλικού

Δεκέμβριος 2020

Αντιμετώπιση ηλεκτρονικής φύσης προβλημάτων σε EURO 6 οχήματα με χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας που προσφέρει η Mercedes-Benz.
Επαφή με ηλεκτρικά οχήματα καθώς και με τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες.

Απρίλιος 2020

Σεμινάριο σχετικά με την προσωπική υγιεινή (χρήση γαντιών – μάσκας) και την απολύμανση οχημάτων – εργασιακών χώρων. Η σωστή χρήση των ειδικών καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην απολύμανση και ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα καταπολέμησης του COVID-19, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από μικρόβια, βακτήρια, ιούς, μήκυτες, ηπατίτιδα Β, HIV, SARS κ.α.

 

Φεβρουάριος 2018

Ιανουάριος 2018

MIPA GERMANY

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου επιχειρήσεων υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Διαθέτονται μηχανήματα ΚΤΕΟ, ευθυγράμμισης, πρέσα, ελέγχου φώτων,  ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων καθώς και το γνήσιο διαγνωστικό μηχάνημα βλαβών της “Mercedes-Benz”. Επίσης εργαλειοθήκες εξοπλισμένες με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων. Παράλληλα στεγάζονται εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και υπάρχει τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πόρτων. Διαθέτουμε αίθουσες αναμονής, υποδοχής αλλά και σεμιναρίων για τους συνεργάτες μας.

Μας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία της αντιπροσωπείας χωρίς όμως την καθυστέρηση και την μη απαραίτητη γραφειοκρατία. Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε γενικώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι. Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών “Mercedes-Benz”. Έτσι θα ενημερώνεστε για τις απαραίτητες η όχι μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας καθώς και για το κόστος αυτών. Από το 2010 εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας (φιλικής προς το περιβάλλον).

Η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω δικτύου συνεργασίας και υποστήριξης σε πανελλαδικό τομέα, εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν για το όχημα σας. Διότι το πρόβλημα του οχήματος σας θα αποτελεί παρελθόν αφού επισκεφτείτε την “KOUSgroup”.

Πακέτα service

1. Δωρεάν οπτικός έλεγχος οχήματος βάσει προδιαγραφών Mercedes – Benz.

2. Δωρεάν έλεγχος ΚΤΕΟ (κατόπιν συνεννοήσεως).

3. Αλλαγή λαδιών με δωρεάν χρέωση της εργασίας.

4. Service οχήματος (λάδια, φίλτρα, βαλβολίνες, έλεγχος τροφοδοσίας, γενικός έλεγχος οχήματος) από 50€ + ΦΠΑ.

Προχωράμε με διαφάνεια και με όραμα. Δουλεύουμε βάσει προδιαγραφών “Mercedes-Benz”. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» η «after-market» ανταλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» η «after-market» παρέχουμε εγγύηση 1 έτους. Μπορούμε επίσης πάντα με την δική σας συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σας ενημερώνουμε βεβαίως πάντα για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση και με την διάρκεια ζωής αλλά και του κόστους. Έχουμε την δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της “Mercedes-Benz” για την δική σας εξυπηρέτηση. Με ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού.

Πρωτοπορία και αξιοπιστία. Δυο λέξεις – έννοιες που αντικατοπτρίζουν τον όμιλο KOUSgroup. Έτσι λοιπόν με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τον τιμοκατάλογο των ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz) που χρησιμοποιούμε μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης βάσης δεδομένων αναζήτησης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε στην διαφάνεια αλλά και στην στενότερη επαφή με τους συνεργάτες μας.
Τιμοκατάλογος ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz)