Στις εγκαταστάσεις του ομίλου επιχειρήσεων υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Διαθέτονται μηχανήματα ΚΤΕΟ, ευθυγράμμισης, πρέσα, ελέγχου φώτων,  ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων καθώς και το γνήσιο διαγνωστικό μηχάνημα βλαβών της “Mercedes-Benz”. Επίσης εργαλειοθήκες εξοπλισμένες με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων. Παράλληλα στεγάζονται εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και υπάρχει τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πόρτων. Διαθέτουμε αίθουσες αναμονής, υποδοχής αλλά και σεμιναρίων για τους συνεργάτες μας.

Μας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία της αντιπροσωπείας χωρίς όμως την καθυστέρηση και την μη απαραίτητη γραφειοκρατία. Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε γενικώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι. Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών “Mercedes-Benz”. Έτσι θα ενημερώνεστε για τις απαραίτητες η όχι μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας καθώς και για το κόστος αυτών. Από το 2010 εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας (φιλικής προς το περιβάλλον).

Η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω δικτύου συνεργασίας και υποστήριξης σε πανελλαδικό τομέα, εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν για το όχημα σας. Διότι το πρόβλημα του οχήματος σας θα αποτελεί παρελθόν αφού επισκεφτείτε την “KOUSgroup”.

Πακέτα service

1. Δωρεάν οπτικός έλεγχος οχήματος βάσει προδιαγραφών Mercedes – Benz.

2. Δωρεάν έλεγχος ΚΤΕΟ (κατόπιν συνεννοήσεως).

3. Αλλαγή λαδιών με δωρεάν χρέωση της εργασίας.

4. Service οχήματος (λάδια, φίλτρα, βαλβολίνες, έλεγχος τροφοδοσίας, γενικός έλεγχος οχήματος) από 50€ + ΦΠΑ.