Απόλυτη αναβάθμιση χώρων της εταιρείας Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”

 

Το 2014 ολοκληρώνονται οι διαχωρισμοί στους στεγασμένους χώρους της εταιρείας Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” μέσω ειδικών πρωτοποριακών κατασκευών. Οι σύγχρονες αυτές κατασκευές, από κορνίζες και μηχανισμούς με συρόμενες κουρτίνες, αποτελούν τον πιο καινοτόμο τρόπο διαχώρισης επαγγελματικών χώρων, καθώς μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες που τυχόν προκύπτουν. Παράλληλα, ανανεώνεται ο εξοπλισμός με νέα ανυψωτικά μηχανήματα, με νέες αντλίες απορρόφησης και συμπλήρωσης λαδιών και βελτιώνονται οι λάκκοι εργασίας. Αναβαθμίζεται απόλυτα ο φωτισμός του χώρου με καινούργια φώτα και λάμπες νέας γενιάς αλογόνου.

Με στόχο την άμεση επαφή με τους συνεργάτες μας, τοποθετείται στον ίδιο χώρο το γραφείο του προϊσταμένου και του γενικού διευθυντή του τμήματος service. Τα γραφεία εξοπλίζονται πλήρως (a/c, laptop, internet, τηλέφωνο, κλπ) για τον έλεγχο και την επιτήρηση των εργασιών που πραγματοποιούνται στα οχήματα, ενώ τοποθετείται server νέας γενιάς για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζεται ο τρόπος παραλαβής – παράδοσης των ανταλλακτικών. Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα διαχωρίζονται οι αρμοδιότητες του προσωπικού με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Αναβαθμίζεται ο στόλος των οχημάτων 24ωρου service με την απόκτηση ενός νέου, πλήρως εξοπλισμένου φορτηγού οχήματος για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Παράλληλα, ανανεώνεται ο στόλος των οχημάτων μας στους άλλους τομείς. Η εκπαίδευση από τη Mercedes παγιώνεται ως σημαντική προτεραιότητα: αρχίζει να εφαρμόζεται σε μηνιαία βάση και το προσωπικό μας παρακολουθεί πλέον σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Mercedes. Παράλληλα, διεξάγονται στους χώρους μας διάφορα άλλα εξειδικευμένα σεμινάρια για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση των οχημάτων σας.

Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία με στόχο τη διαφύλαξη των συνεργασιών του ομίλου “ΚOUSgroup”, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, αναβαθμίζεται ο ρόλος του διακεκριμένου τοπογράφου κ. Λάμπρου Ι. Μυλωνά σε σύμβουλο των επιχειρήσεων του ομίλου “ΚOUSgroup”.

Comments for this post are closed.