Από την εταιρεία «Truck Service ΚΩΣΤΑΚΗΣ» στον Όμιλο KOUSgroup

Δύο γενιές Κουσιορή εγγυώνται

τη άψογη φροντίδα του επαγγελματικού σας οχήματος!

Στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών, ιδιαίτερα της Mercedes, το όνομα Κουσιορής και η εταιρεία TRUCKSERVICE, είναι εδώ και πολλές δεκαετίες συνώνυμο της ποιότητας. Όμως, πώς μπορεί από ένα μικρό όνομα να προκύψει ένας κραταιός όμιλος επιχειρήσεων, με ιδιαίτερα ανοδική πορεία και μάλιστα σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες όπως οι σημερινές; Η σύντομη απάντηση είναι δύο λέξεις: πρωτοπορία και αξιοπιστία. Αξίζει όμως, να γνωρίσετε καλύτερα την πορεία μιας επιχείρησης που δεν σας αντιμετωπίζει απλά ως πελάτες, αλλά ως συνεργάτες.

“Truck Service ΚΩΣΤΑΚΗΣ”: το όνομα – θρύλος των μηχανικών από το 1956

Ο Κωνσταντίνος Κουσιορής με εμπειρία ως μηχανικός από το 1956, προσλαμβάνεται το 1960 στην εταιρεία “Αβράσογλου”, με εξειδίκευση στην συντήρηση επαγγελματικών οχημάτων “Hanomag”. Σ’ αυτή την εταιρεία διαπρέπει με την ονομασία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο. Το 1963 προσλαμβάνεται στη ίδια εταιρεία και ο αδελφός του, Βασίλης Κουσιορής, ως βοηθός μηχανικού.

Το 1965 τα δύο αδέλφια ιδρύουν την εταιρεία σέρβις φορτηγών (Truck Service) “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην περιοχή Ρουφ απέναντι από το στρατόπεδο, με διαχειριστή των Κωνσταντίνο Κουσιορή. Η εταιρεία απασχολεί 7 άτομα προσωπικό και, χάρη στην εξειδίκευσή της, διαπρέπει στη συντήρηση των οχημάτων “Hanomag”. Το 1967 η εταιρεία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Καρυών 3, και τέσσερα χρόνια μετά εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο χώρο επί της Ιεράς Οδού 102, έναντι Ιεράς Ελιάς.

44 χρόνια εξειδίκευση Mercedes

Το 1974, μετά τη συγχώνευση της “Hanomag” με τη Mercedes, η εταιρεία (Truck Service) “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” αρχίζει σταδιακά την ενασχόλησή της με τη Mercedes. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στις εισαγωγές ανταλλακτικών, επαγγελματικών οχημάτων και στις άδειες δημοσίας χρήσης σημειώνοντας αξιοσημείωτη πρόοδο. Για να ανταπεξέλθει στη ραγδαία εξέλιξή της και στον μεγαλύτερο όγκο των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes, η εταιρεία μεταφέρεται το 1979 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ. μ. επί της Ιεράς Οδού 95. Εκεί δημιουργείται η πιο σύγχρονη κάθετη στεγασμένη μονάδα της εποχής εκείνης, πλήρως εξοπλισμένη βάσει προδιαγραφών Mercedes.

“Νέο αίμα”, νέα ώθηση εξέλιξης

Το 1995 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Κωνσταντίνου εισέρχεται στην εταιρεία εγκαινιάζοντας μια νέα δυναμική εποχή. Το 1997 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Βασιλείου αρχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2001 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σκωτία. Από το 2001 έως και το 2004 ασχολείται πρακτικά στον τομέα “Παροχής Υπηρεσιών Service Επαγγελματικών Οχημάτων” και παρακολουθεί σεμινάρια στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes.

Το 2004 αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Κουσιορής λόγω συνταξιοδότησης και γίνεται αλλαγή της επωνυμίας σε Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” τιμής ένεκεν στον Κωνσταντίνο Κουσιορή.

Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”: Ρεκόρ πωλήσεων από τον Βασίλη Κουσιορή!

Από το 2004 και μετά, η εταιρεία Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”, ακολουθεί μια συνεχόμενη ανάπτυξη. Καθιερώνει τον θεσμό της 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και service μόνο για τους συνεργάτες (δηλ. πελάτες) της, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της. Ο Βασίλης Κουσιορής αναλαμβάνει τη διοίκηση συνεχίζοντας δυναμικά. Επεκτείνει τους συνεργάτες της εταιρείας χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει στο μηχανολογικό – μηχανικό τομέα και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας Mercedes! Παράλληλα, ασχολείται με τις άδειες δημοσίας χρήσης.

“KOUS”: το όνομα της νέας εποχής

Σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο και κορυφαίο διαγνώστη της εποχής, τον Γερμανό Dieter, ο υιός Θωμάς Κουσιορής παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα της ηλεκτρονικής διάγνωσης των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes. Ξεχωρίζει ως ένας από τους καλύτερους διαγνώστες στα επαγγελματικά οχήματα Mercedes και καθιερώνεται με το ψευδώνυμο “KOUS” (έτσι τον φωνάζαν και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας) χάριν συντομίας του επωνύμου Κουσιορή. Η νέα φίρμα “KOUSgroup” αρχίζει να προβάλλεται μέσω διαφημιστικών επιγραφών σε μουσαμάδες σε πολλά επαγγελματικά οχήματα στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο.

Το 2005 εγκαινιάζεται η συνεργασία με τον διακεκριμένο τοπογράφο, κ. Λάμπρο Ι. Μυλωνά, με σκοπό την εδραίωση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων της εταιρείας. Έκτοτε ο κ. Λάμπρος Ι. Μυλωνάς αποκτά συμβουλευτικές αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την εταιρεία. Παράλληλα ο κ Κυριάκος Ι. Παχαδίρογλου αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση και εποπτεία της TRUCKSERVICE στον τομέα της υποστήριξης των επαγγελματικών οχημάτων.

Ανακαίνιση, διαφάνεια, ανακύκλωση

Από το 2008 αρχίζει μια συνεχής ανακαίνιση σε όλους τους τομείς. Αποθήκες, γραφεία, συνεργείο, τουαλέτες, αποδυτήρια προσωπικού με ντουλαπάκια αποθήκευσης, εξοπλισμός κλπ, είναι μερικοί από τους τομείς που ανακαινίζονται ή δημιουργούνται και από τότε αρχίζουν να επιτηρούνται καθημερινά. Επιπλέον, το 2010 με στόχο την απόλυτη διαφάνεια εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας (φιλικής προς το περιβάλλον). Παράλληλα ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες πού πρέπει αναφορικά με την ανακύκλωση σε όλους τους τομείς του ομίλου με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Πιστοποίηση κατά “ISO 9001 & ISO 14001”

Το 2011, μετά από συνεχή χρόνια διαφήμισης μέσω του Τύπου και των περιοδικών, ενισχύεται περαιτέρω η διαφημιστική προβολή της εταιρείας μέσω του διαδικτύου (Facebook, Google κλπ). Ένα χρόνο μετά, η εταιρεία Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” πιστοποιείται από την “ACM Limited” με “ISO 9001 & ISO 14001” για τις δραστηριότητες “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων”. Έκτοτε το πρότυπο εφαρμόζεται και ανανεώνεται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης, τοποθετείται στις εγκαταστάσεις μπάρα ελέγχου πρόσβασης εισόδου και εξόδου οχημάτων.

Ίδρυση του ομίλου επιχειρήσεων “KOUSgroup”

Το 2013 ιδρύεται ο όμιλος επιχειρήσεων “KOUSgroup”. Tαυτόχρονα, ξεκινά δυναμικά η νέα εταιρεία του ομίλου με την επωνυμία Β. Κουσιορής & Θ. Κουσιορής ΟΕ και με διακριτικό τίτλο “KOUSGROUP”. Στόχος της, πέρα των παροχών service, ευθυγραμμίσεων/ ζυγοσταθμίσεων, ελέγχου ΚΤΕΟ και εισαγωγών επαγγελματικών οχημάτων, είναι και η εξυπηρέτηση θωρακισμένων οχημάτων, καθώς και άλλων ειδικών περιπτώσεων. Δημιουργείται η υπηρεσία “private service” για επαγγελματικά οχήματα, κατόπιν ραντεβού, σε πλήρως εξοπλισμένο και στεγασμένο χώρο. Η εταιρεία εδρεύει στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επί της οδού Μαρκόνι 4, στην Αθήνα και λειτουργεί με ραντεβού κατόπιν συνεννοήσεως. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιούνται επιμορφωτικά σεμινάρια στον τομέα της θωράκισης, καθώς και στη διάγνωση και επισκευή άκρως εξειδικευμένων σχετικών περιπτώσεων σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες θωράκισης στον κόσμο.

Απόλυτη αναβάθμιση χώρων της εταιρείας Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”

Το 2014 ολοκληρώνονται οι διαχωρισμοί στους στεγασμένους χώρους της εταιρείας Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ – Truck Service, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” μέσω ειδικών πρωτοποριακών κατασκευών. Οι σύγχρονες αυτές κατασκευές, από κορνίζες και μηχανισμούς με συρόμενες κουρτίνες, αποτελούν τον πιο καινοτόμο τρόπο διαχώρισης επαγγελματικών χώρων, καθώς μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες που τυχόν προκύπτουν. Παράλληλα, ανανεώνεται ο εξοπλισμός με νέα ανυψωτικά μηχανήματα, με νέες αντλίες απορρόφησης και συμπλήρωσης λαδιών και βελτιώνονται οι λάκκοι εργασίας. Αναβαθμίζεται απόλυτα ο φωτισμός του χώρου με καινούργια φώτα και λάμπες νέας γενιάς αλογόνου.

Με στόχο την άμεση επαφή με τους συνεργάτες μας, τοποθετείται στον ίδιο χώρο το γραφείο του προϊσταμένου και του γενικού διευθυντή του τμήματος service. Τα γραφεία εξοπλίζονται πλήρως (a/c, laptop, internet, τηλέφωνο, κλπ) για τον έλεγχο και την επιτήρηση των εργασιών που πραγματοποιούνται στα οχήματα, ενώ τοποθετείται server νέας γενιάς για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζεται ο τρόπος παραλαβής – παράδοσης των ανταλλακτικών. Δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα διαχωρίζονται οι αρμοδιότητες του προσωπικού με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η αναβάθμιση του ομίλου επεκτείνεται

Αναβαθμίζεται ο στόλος των οχημάτων 24ωρου service με την απόκτηση ενός νέου, πλήρως εξοπλισμένου φορτηγού οχήματος για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Παράλληλα, ανανεώνεται ο στόλος των οχημάτων μας στους άλλους τομείς. Η εκπαίδευση από τη Mercedes παγιώνεται ως σημαντική προτεραιότητα: αρχίζει να εφαρμόζεται σε μηνιαία βάση και το προσωπικό μας παρακολουθεί πλέον σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Mercedes. Παράλληλα, διεξάγονται στους χώρους μας διάφορα άλλα εξειδικευμένα σεμινάρια για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση των οχημάτων σας.

Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία με στόχο τη διαφύλαξη των συνεργασιών του ομίλου “ΚOUSgroup”, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, αναβαθμίζεται ο ρόλος του διακεκριμένου τοπογράφου κ. Λάμπρου Ι. Μυλωνά σε σύμβουλο των επιχειρήσεων του ομίλου “ΚOUSgroup”.

Από την “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην “TruckService”

Καθότι ήταν γνωστή από πολύ παλαιότερα ως (Συνεργείο – Σέρβις Φορτηγών – Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”) τιμής ένεκεν στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Κουσιορή, με την πάροδο των χρόνων σταδιακά καθιερώθηκε στο πανελλήνιο σαν TRUCKSERVICE οπότε και η επίσημη αλλαγή το 2015 ήταν φυσικό επακόλουθο. Παρόλα αυτά όμως το γνώρισμα “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” είναι ένα φανερό γνώρισμα της TruckService που προβάλλεται και στα διεθνώς καταχωρημένα διακριτικά γνωρίσματα του ομίλου KOUSgroup. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από την εταιρεία Truck Service “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και ο σεβασμός των διαδόχων αποτελεί αξιοσημείωτο παράδειγμα ήθους και αναγνώρισης στον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Κουσιορή.

Το 2015 κατοχυρώνεται και αλλάζει ο διακριτικός τίτλος σε “TruckService”, ως εταιρεία που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων “ΚOUSgroup”

Η “TruckService”, επί της Ιεράς Οδού 95, παράλληλα με τα οχήματα της Mercedes, υποστηρίζει πλέον και άλλα επαγγελματικά οχήματα. αφού διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα για όλες τις εταιρείες.

Η πρόσοψη της έκθεσης επί της Ιερά Οδού ανανεώνεται και φωτίζεται με Led νέας γενιάς. Το τμήμα ανταλλακτικών, με στόχο την πλήρη κάλυψη των συνεργατών μας, γίνεται πιο αποτελεσματικό και δραστηριοποιείται πλέον και στις εισαγωγές. Έτσι περιορίζουμε τις πιθανότητες έλλειψης ανταλλακτικών στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα ενισχύεται με εξειδικευμένο προσωπικό ο τομέας του φανοποιείου καθώς και της θωράκισης.

Ευρωπαϊκά πρότυπα πληρωμών και ασφάλειας

Ακολουθώντας τα πρότυπα των ευρωπαϊκών ομίλων, ο τρόπος οικονομικής συναλλαγής με τους συνεργάτες μας γίνεται πλέον ηλεκτρονικά (e-Banking) εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και υπογραμμίζοντας τη διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει. Χρησιμοποιώντας τερματικές συσκευές αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές με τους συνεργάτες μας. Επίσης, διαθέτουμε σύγχρονους μετρητές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, με δυνατότητα ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων ή προβληματικών κερμάτων. Οι διαδικασίες ανίχνευσης γνησιότητας πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια των συνεργατών μας και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Το επαγγελματικό σας όχημα το βλέπουμε σαν δικό μας και θεωρούμε ότι του αξίζει κάθε προσοχή. Γι’ αυτό τοποθετήσαμε στις εταιρείες του ομίλου προηγμένα συστήματα ασφάλειας και κάμερες παρακολούθησης που λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Επένδυση σε τεχνολογία αιχμής

Το 2016 αδειοδοτηθήκαμε για επισκευές – τοποθετήσεις συστημάτων φυσικού αερίου και αναβαθμίσαμε το ηλεκτρολογείο με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα. Επίσης, άρχισε η συνεργασία του ομίλου στον τομέα της φανοποιίας με προϊόντα ποιότητας της 3Μ. Ανανεώθηκαν τα μηχανήματα ΚΤΕΟ και σχετικοί εξοπλισμοί όπως: φρενόμετρα, αναλυτές καυσαερίων, παλμογράφοι, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις κ.ά. Δημιουργήθηκε ειδική βεβαίωση παράδοσης των οχημάτων προς πώληση και ταυτόχρονα βελτιώθηκε, σε εξαιρετικό βαθμό, ο ποιοτικός έλεγχος των οχημάτων προς πώληση. Αποκτήσαμε νέο 24ωρο όχημα service, πλήρως εξοπλισμένο, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Αναβαθμίστηκε η ομάδα του ΙΤ καθώς και το πρόγραμμα ERP του ομίλου, με ειδικά συστήματα τελευταίας γενιάς. Παράλληλα, καταχωρήθηκαν όλα τα λογότυπα και σλόγκαν του ομίλου KOUSgroup στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επέκταση στα επαγγελματικά Mitsubishi και νέες επενδύσεις

Το 2017 η εξειδίκευση της “TruckService” επεκτάθηκε και στα επαγγελματικά οχήματα Mitsubishi. Επενδύσαμε σε νέα διαγνωστικά μηχανήματα και δημιουργήσαμε μεγάλο απόθεμα σε ανταλλακτικά Mitsubishi. Αποκτήσαμε καινούργια, ειδικά μηχανήματα φόρτισης μπαταριών νέας γενιάς. Δημιουργήσαμε χώρο προεργασίας και φούρνο βαφής οχημάτων νέας γενιάς. Πραγματοποιήσαμε πλήρη ανακαίνιση του συστήματος εξαερισμού. Το βαφείο μας εγκαινίασε αποκλειστική συνεργασία στον τομέα των χρωμάτων με τη γερμανική εταιρεία MIPA, χρησιμοποιώντας μηχανήματα δημιουργίας χρωμάτων τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους των οχημάτων. Επιπλέον, εγκαταστήσαμε νέο περιμετρικό και επιδαπέδιο φωτισμό ασφαλείας.

Trucker – Ποιότητα & Αξιοπιστία

Το 2018 μια νέα εταιρεία εντάχθηκε στον όμιλο KOUSgroup. Αυτή η εταιρεία ασχολείται επιτοπλίστον με εισαγωγές οχημάτων. Το διακριτικό γνώρισμα TRUCKER αντικατοπτρίζει το όραμα του KOUS δεκαετίες πριν. Με λογότυπο που αναδεικνύει και ενώνει τις άλλες εταιρείες η TRUCKER καινοτομεί. www.trucker.gr

Παράλληλα την ίδια χρονιά πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της TRUCKSERVICE πληθώρα σεμιναρίων (εκπαιδευτικών και εργασιακής ασφάλειας) όπως και εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε ένα νέο καινοτόμο διαφημιστικό ψηφιακό spot και απονεμήθηκαν βραβεύσεις! Στην πρωτοποριακή εκδήλωση – παρουσίαση παρευρέθηκαν στελέχη από όλους τους τομείς της χώρας μας που σχετίζονται με το επαγγελματικό όχημα και όχι μόνο.

Στον τομέα των συναλλαγών, καθιερώσαμε τη χρήση ταμπλετών και ηλεκτρονικών υπογραφών για τη γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλή λήψη της χειρόγραφης υπογραφής. Παράλληλα, διευρύνθηκε η συνεργασία μας στον τραπεζικό τομέα με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες και αναρτήθηκαν οι λογαριασμοί του ομίλου στο διαδίκτυο. Τοποθετήσαμε νέο τηλεφωνικό κέντρο με στόχο να υποστηρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Στον τομέα της εταιρικής μας προβολής, συνεχίζουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (διαφήμιση σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, Τύπο), δραστηριοποιούμαστε ακόμα περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ) και στο διαδίκτυο, φέρνοντας τον όμιλο “KOUSgroup” και τις δύο εταιρείες του πιο κοντά στο ενδιαφερόμενο κοινό. Επίσης, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ηλεκτρονικές σελίδες επικοινωνίας του ομίλου μας www.truckservice.gr, www.trucker.gr και www.kousgroup.gr με πληροφορίες πρόσβασης, φωτογραφίσεις παρουσίασης οχημάτων, εγκαταστάσεων και παροχών του ομίλου. Παράλληλα, λαμβάνουμε μέρος στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας – HOCSH.

Δημιουργία Online Shop TRUCKER.gr!

Το 2019 το e-shop trucker.gr δημιουργήθηκε από τον όμιλο KOUSgroup για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στον σύγχρονο επαγγελματία και όχι μόνο. Με συνεργασίες αντίστοιχες του κορυφαίου ονόματος WURTH καθώς και της αντίστοιχης ποιότητας των προϊόντων που αντικατοπτρίζει, το online shop trucker.gr έχει ως στόχο του την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές!

Σε συνεργασία με την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία WURTH ο όμιλος KOUSgroup και η εταιρεία TRUCKER, προχωράει δυναμικά δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη σελίδα για τον επαγγελματία TRUCKER.gr. Με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία όπως και των εταιρειών που διαθέτουν στόλο επαγγελματικών οχημάτων στην συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάζονται λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί και όχι μόνο. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σαν αυτά που μόνο η WURTH διαθέτει! Με σλόγκαν Τώρα για τον επαγγελματία και όχι μόνο ο όμιλος KOUSgroup, η εταιρεία TRUCKER & η WURTH αλλάζουν τα δεδομένα στον χώρο υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων. Το όνομα της WURTH ταυτίζεται με την λέξη ποιότητα! Η σημασία της λέξης ΠΟΙΟΤΗΤΑ αντικατοπτρίζει τις αξίες και τα ιδανικά του ομίλου KOUSgroup με ιστορία και πορεία της εταιρείας του TRUCKSERVICE από το 1956! Στο site μπορείτε επίσης να βρείτε και άλλα προϊόντα (αξεσουάρ κλπ) που σχετίζονται με τον επαγγελματία οδηγό καθώς και μεταχειρισμένα οχήματα αρίστης κατάστασης με την εγγύηση και αξιοπιστία της εταιρείας TRUCKSERVICE!

Παράλληλα συνεχίζουμε να αλλάζουμε τα δεδομένα στην επαφή με τους συνεργάτες μας! Πρωτοπορούμε επενδύοντας στην ενημέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα των δραστηριοτήτων του ομίλου KOUSgroup στους χάρτες google! Σε σχεδόν πραγματικό χρόνο βρίσκεστε δίπλα στις εταιρείες του ομίλου (TRUCKSERVICE – TRUCKER – KOUSGROUP) και μένετε ενημερωμένοι με ανανεωμένο υλικό καθώς και με πληροφορίες! Επισκεφτείτε τις τοποθεσίες μας!

To 2020 πραγματοποιήθηκαν:
 1. Σύνδεση τιμοκαταλόγου kousgroup.gr με eShop trucker.gr
 2. Επέκταση των διακριτικών γνωρισμάτων του ομίλου (που αριθμεί πάνω απο 220 σελίδες συνδεδεμένες) με την προβολή παράλληλα με το trucker.gr του MrMercedes.gr
 3. Με σλόγκαν MrMercedes.gr trust only trucker.gr – Because Quality Matters! προωθούμε στο κοινό της κορυφαίας γερμανικής αυτοκινητοβιομηχαίας τα εξαιρετικά αξεσουάρ που διαθέτουμε μέσα στο trucker.gr σε ταυτόχρονο χρόνο με τα προιόντα WURTH.
 4. Επέκταση στον τομέα των ανταλλακτικών επιβατικών οχημάτων Mercedes μέσα από το eShop MrMercedes.gr
 5. Επέκταση στον τομέα των ενοικιάσεων επαγγελματικών οχημάτων – δημιουργία αντίστοιχης ενότητας στο eShop.
 6. Διαμόρφωση και προβολή διακριτικών γνωρισμάτων εκτενέστερα στις εγκαταστάσεις του ομίλου.
 7. Επέκταση διακριτικών γνωρισμάτων ομίλου KOUSgroup
 8. Περιορίσαμε δυναμικά την εξάπλωση του COVID-19, πραγματοποιήσαμε & εφαρμόζουμε επί μονίμου βάσεως
  1. Απολύμανση χώρων του ομίλου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα καταπολέμησης του COVID-19, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από μικρόβια, βακτήρια, ιούς, μήκυτες, ηπατίτιδα Β, HIV, SARS κ.α.
  2. Απολύμανση οχημάτων με ειδικά καθαριστικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα καταπολέμησης του COVID-19, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από μικρόβια, βακτήρια, ιούς, μήκυτες, ηπατίτιδα Β, HIV, SARS κ.α.
  3. Βιολογικό καθαρισμό οχημάτων με ειδικά καθαριστικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα καταπολέμησης του COVID-19, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από μικρόβια, βακτήρια, ιούς, μήκυτες, ηπατίτιδα Β, HIV, SARS κ.α.
  4. Διαμόρφωση ειδικών σημείων -spots- παρέχοντας τα αναγκαία Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).
  5. Ανάρτηση σε όλους τους χώρους του ομίλου μας οδηγίες προφύλαξης και χρήσης των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).
  6. Δημιουργία ειδικής σελίδας στο διαδίκτυο στο trucker.gr για την παροχή των απαραίτητων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).
 9. Απόκτηση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας γενιάς για υποστήριξη EURO 6 κινητήρων.
 10. Επένδυση σε αναβάθμιση κεντρικών συστημάτων διά την πλήρη υποστήριξη οχημάτων τεχνολογίας EURO 6 +
 11. Παρακολούθηση σεμιναρίων για υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων.
 12. Επέκταση των δραστηριοτήτων του eshop www.trucker.gr στο εξωτερικό! Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ένας ακόμα στόχος που πραγματοποιήθηκε για τον όμιλο KOUSgroup (TRUCKSERVICE – TRUCKER – KOUSGROUP).
 13. Μεγαλώσαμε και διευρύναμε την υπάρχουσα έκθεση μας που ανέκαθεν διαθέταμε με αξεσουάρ.
 14. Δημιουργήσαμε Showroom – Έκθεση με προϊόντα WURTH & MERCEDES – Η πρώτη in house έκθεση στον κόσμο σε κάθετη μονάδα υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων είναι γεγονός.
 15. Αναβάθμιση σε νέας γενιάς εξελιγμένους server!
 16. Συνεργασία προγράμματος ελέγχου οχημάτων με το trucker.gr (Ε.Σ.Ο.) Έλεγχος Στόλου Οχημάτων – Ποιοτικός Έλεγχος TRUCKSERVICE
 17. Σεμινάρια σε σχέση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ).
 18. Ο όμιλος επιχειρήσεων KOUSgroup (TRUCKSERVICE – TRUCKER – KOUSGROUP) είναι εναρμονισμένος με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Group of companies KOUSgroup (TRUCKSERVICE – TRUCKER – KOUSGROUP) is harmonized with the General Data Protection Regulation (GDPR).
 19. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό στον τομέα του ποδοσφαίρου, της ιστιοσανίδας και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Promoting sports is always our mission!
Το 2021 πραγματοποιήθηκαν:
 1. Επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας με την WURTH HELLAS στο online shopping – Authorized Dealer by WURTH HELLAS!
 2. Η αντιπροσώπευση μέσω του eShop www.trucker.gr της κορυφαίας εταιρεία χουφτών οχημάτων AGROPA.
 3. Η επέκταση του ομίλου σε ανταλλακτικά ΙΧ Mercedes καθώς επίσης και σε μτχ ανταλλακτικά επαγγελματικών οχημάτων.
 4. Η δημιουργία και άλλων υποκατηγοριών στο trucker.gr όπως των θωρακίσεων, εξοπλισμού, προστασίας, ενοικιάσεων, οχημάτων και άλλων.

Το 2022 πραγματοποιήθηκαν:

 1. Βράβευση από την Πυροσβεστική υπηρεσία διά την προσφορά μας στην υποστήριξη του στόλου των οχημάτων τους.
 2. Μελέτη για δημιουργία σταθμού φόρτισης και σχετική αδειοδότηση για επισκευή ηλεκτρικών οχημάτων με τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 3. Πιστοποίηση σύμφωνα με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 9001 & ISO 14001 σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σέρβις, εμπορία ανταλλακτικών και οχημάτων.
 4. Επικαιροποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 & ISO 14001 σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σέρβις, εμπορία ανταλλακτικών και οχημάτων.
 5. Η καθιέρωση διετούς εφημερίδας ομίλου σε έντυπη αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή.
 6. Η πλήρης υποστήριξη επαγγελματικών οχημάτων EURO VI.
 7. Η δημιουργία χώρου για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας μέσω τριφασικού ρεύματος των φορτηγών ψυγείων των συνεργατών μας.
 8. Ευρεία χρήση ειδικών συσκευών (αφυγραντήρων & συναφή) για την διατήρηση των ειδών που σας προμηθεύουμε (ανταλλακτικά, αξεσουάρ & συναφή) σε σωστή θερμοκρασία.
 9. Βελτίωση ποιοτικού ελέγχου – διασφάλιση ποιότητας 100% πραγματοποιώντας συνεχή καθημερινό έλεγχο ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων!
 10. Χρήση ηλεκτρικού scooter για παράδοση του οχήματος στον χώρο σας χωρίς να επιβαρύνεται επιπλέον το περιβάλλον από εμάς. Το ηλεκτρικό scooter 🛴 αποθηκεύεται εύκολα στον χώρο του συνοδηγού και το όχημα σας παραδίδεται από τον υπεύθυνο παράδοσης ο οποίος εν συνέχεια αποχωρεί από τις εγκαταστάσεις σας με το ηλεκτρικό scooter αλλά και το κράνος της Mercedes. Το scooter είναι συμβατό με όλα τα πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια ακολουθώντας όλους τους κανόνες οδικής ασφάλειας καθώς έχει και τις απαραίτητες σχετικές εγκρίσεις. 
 11. Καθιέρωση του Κ – Το KOUS με Κ!

(Ε.Σ.Ο.) Έλεγχος Στόλου Οχημάτων – Ποιοτικός Έλεγχος TRUCKSERVICE

Διαθέτετε στόλο οχημάτων! Επιθυμείτε την επιχειρησιακή του αρτιότητα. Υπάρχει λύση με σίγουρο αποτέλεσμα και την αξιοπιστία της TRUCKSERVICE από το 1956!
Εμπιστευτείτε τον ποιοτικό έλεγχο των οχημάτων σας στα χέρια της TRUCKSERVICE & του ομίλου KOUSgroup! Το πρόγραμμα (Ε.Σ.Ο.) Έλεγχος Στόλου Οχημάτων που δημιουργήθηκε από την TRUCKSERVICE και εφαρμόζεται 1η φορά παγκοσμίως από τον όμιλο KOUSgroup περιλαμβάνει πληροφορίες και ελέγχους υψηλού επιπέδου οι οποίοι παραδίδονται στον υπεύθυνο του στόλου οχημάτων! Αλλάζουμε τα δεδομένα στην υποστήριξη στόλου οχημάτων. (Ε.Σ.Ο.) Έλεγχος Στόλου Οχημάτων από την TRUCKSERVICE! Το πρόγραμμα λειτουργεί σε συνεργασία & πλήρη αρμονία με το FleetReminder που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες! Περισσότερες πληροφορίες κατόπιν ραντεβού!

Όσο για το μέλλον… το κατακτάμε από τώρα!

→ Με ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ που έχει προτεραιότητα εσάς:

Όπως η εφαρμογή του προτύπου “ISO 9001 & ISO 14001” για την “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων” που χρησιμοποιείται από όλες τις εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup” με απόλυτη σχολαστικότητα με στόχο την συνεχή μας βελτίωση.

Όπως ο εναρμονισμός μας με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Όπως η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω του δικτύου μας συνεργασίας και υποστήριξης πανελλαδικά, που σας εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν σχετικά με το όχημα σας. Δεν είναι τυχαίο ότι το σλόγκαν μας είναι: εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους!

Όπως η Συσκευή Αξιολόγησης Παροχής Υπηρεσιών που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογείτε τον όμιλο και τις υπηρεσίες μας. Η αξιολόγηση γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, ανώνυμα και ηλεκτρονικά. Η γνώμη των συνεργατών μας είναι εξαιρετικά σημαντική για την περαιτέρω βελτίωσή μας κι εμείς την ακούμε με αφοσίωση.

→ Με ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που έχουν προτεραιότητα εσάς:

Όπως το εξειδικευμένο service Mercedes από την “TruckService” του ομίλου μας, που είναι το Νο1 ανεξάρτητο εξειδικευμένο συνεργείο επαγγελματικών οχημάτων Mercedes με ιστορία από το 1956! Μας χαρακτηρίζουν οι ποιοτικές προδιαγραφές της γερμανικής αντιπροσωπείας, χωρίς όμως καθυστερήσεις και άσκοπες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε σαφώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι.

Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών Mercedes. Έτσι ενημερώνεστε για τις απαραίτητες και προαιρετικές μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας, καθώς και για το κόστος αυτών.

Πριν την παραλαβή – παράδοση του οχήματος σας μέσω ειδικού εντύπου του ομίλου μας γίνεται ο έλεγχος και η ενημέρωση από τον τεχνικό διαγνώστη σχετικά με το όχημα σας.

Σας παρέχουμε εξαιρετικά πακέτα service:

Δωρεάν οπτικό έλεγχο οχήματος βάσει προδιαγραφών Mercedes – Benz.

Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ (κατόπιν συνεννοήσεως).

Δωρεάν ομαδικούς ελέγχους στόλων (κατόπιν συνεννοήσεως).

Αλλαγή λαδιών με δωρεάν χρέωση της εργασίας.

Service οχήματος (λάδια, φίλτρα, βαλβολίνες, έλεγχος τροφοδοσίας, γενικός έλεγχος οχήματος) από 30€ + ΦΠΑ.

Όπως οι ολοκληρωμένες υποστηρικτές παροχές service μας:

Παράδοση /παραλαβή οχημάτων

Φύλαξη

24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση

Εγγύηση εργασιών

Όπως η υπηρεσία εισαγωγής και ανταλλαγής επαγγελματικών οχημάτων. Οι εταιρείες του ομίλου μας παρέχουν επαγγελματικά οχήματα προς πώληση σε άριστη κατάσταση. Διαφορά μας είναι η ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές. Κοιτάζουμε τον επαγγελματία στα μάτια μεριμνώντας για το συμφέρον του και καλύπτοντας τις ανάγκες του. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής παρέχουμε ευκολίες πληρωμής. Ταυτόχρονα, ασχολούμαστε και με ανταλλαγές οχημάτων, προσφέροντας στους συνεργάτες μας δυνατότητες αναβάθμισης του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτουν. Τέλος, καλύπτουμε με εξάμηνη εγγύηση (βασικών μηχανικών τμημάτων) τα οχήματα που εισάγουμε ή ανταλλάσσουμε.

Όπως η αντιπροσώπευση εταιρειών θωρακισμένων οχημάτων και η εξειδίκευσή μας στα συναφή ηλεκτρονικά συστήματα.

Όπως η πρωτοποριακή on line υπηρεσία FleetReminder: πρόκειται για μια καινοτόμο ηλεκτρονική υπηρεσία που παρέχεται από τον όμιλο “KOUSgroup” στους συνεργάτες μας και όχι μόνο. Στο site του ομίλου www.KOUSgroup.gr μεταβαίνετε στην επικοινωνία και έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε πληροφορίες γενικά (για θέματα σχετικά με τον όμιλο), για κάποιο όχημα προς πώληση, να κλείσετε ραντεβού για service ή να ενημερωθείτε για το αν χρειάζεται service το επαγγελματικό σας όχημα (σε περίπτωση προηγούμενης συνεργασίας μας).

Όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more που σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας go4more στις εταιρείες του ομίλου μας και να βγαίνετε κερδισμένοι. Το go4more είναι το πρώτο αλλά και το μόνο πρόγραμμα που σας επιβραβεύει, καθώς μέσα από τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές κερδίζετε πόντους που μπορείτε να τους εξαργυρώσετε όπως και όπου εσείς επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.nbg.gr/go4more/ και επιβραβεύστε την συνολική σας σχέση με την τράπεζα και τον όμιλο “KOUSgroup”.

→ Με ΥΠΟΔΟΜΕΣ που έχουν προτεραιότητα εσάς:

Όπως ο υπερσύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός μας που αναβαθμίζεται τακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα ΚΤΕΟ, φρενόμετρο, τζογόμετρο, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, όργανα ελέγχου και ρύθμισης φώτων, ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων, ελέγχου και πιστοποίησης ταχογράφων (αναλογικών και ψηφιακών), καθώς και τα γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα βλαβών της Mercedes. Επίσης, παρέχουμε τη δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης συστημάτων ABS, καθώς και πιστοποίησης σε οχήματα που το διαθέτουν.

Όπως οι πλήρως εξοπλισμένες εργαλειοθήκες μας που διαθέτουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων, αλλά και για την υποστήριξη ειδικών μετατροπών που μπορεί να προκύψουν σε πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις (συστήματα αέρα – ανάρτησης).

Όπως οι καθετοποιημένες εγκαταστάσεις μας που στεγάζουν, επίσης, εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πόρτων. Διαθέτουμε αίθουσες υποδοχής και αναμονής με κυλικείο, αλλά και χώρο σεμιναρίων για τους συνεργάτες μας.

Όπως το πρότυπο τμήμα Ανταλλακτικών μας, που λειτουργεί βάσει προδιαγραφών Mercedes. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» ή «after-market» ανταλλακτικά, ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» ή «after-market» παρέχουμε εξάμηνη εγγύηση. Μπορούμε επίσης -πάντα με την δική σας συγκατάθεση- να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, σαν ενημερώνουμε για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση με τη διάρκεια ζωής και το κόστος. Έχουμε τη δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της Mercedes για την δική σας εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείστε ψάχνοντας αλλού. Παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τον τιμοκατάλογο των ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz,)χρησιμοποιώντας μια ειδικά διαμορφωμένη βάση δεδομένων αναζήτησης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε στην διαφάνεια αλλά και στη στενότερη επαφή με τους συνεργάτες μας: Τιμοκατάλογος ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz)

Όπως η δημιουργία ειδικά διαμορφωμένου χώρου σεμιναρίων και εκπαίδευσης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και ειδικά διαχωριστικά που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες.

Όπως η δημιουργία ενημερωτικού email (ηλεκτρονικής αλληλογραφίας).

Όπως η δημιουργία ειδικού συστήματος αυτοματοποιημένων πληρωμών των συνεργατών μας.

Όπως η παροχή οχήματος εξυπηρέτησης πελατών (με ραντεβού).

→ Με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ που έχει προτεραιότητα εσάς:

Γι’ αυτό η γκάμα του άξιου προσωπικού μας περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες στους τομείς του μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού, ηλεκτρονικού, μηχανικού τομέα καθώς και φανοποιίας.

Η εκπαίδευση στον όμιλο μας είναι υποχρεωτική. Μόνο άρτια εκπαιδευμένοι υπάλληλοι συνεργείου με πλήρεις γνώσεις των κορυφαίων τεχνολογιών αυτοκινήτου μπορούν να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για εμάς το προσωπικό μας να κατέχει την πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία συνεργείου για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης. Το προσωπικό μας, στις εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup”, είναι εκπαιδευμένο και ενημερωμένο βάσει προδιαγραφών Mercedes και ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων που πραγματοποιούνται πάνω σε όλους τους τομείς των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes και όχι μόνο.

Τη νέα χρονιά, το προσωπικό μας συμμετείχε, επιπλέον, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την ασφάλεια στην εργασία καλύπτοντας καίρια θέματα όπως:

Υποχρεώσεις εργαζομένων και εργοδοτών από την ισχύουσα νομοθεσία.

Δημιουργία ασφαλούς χώρου εργασίας και μέτρα προστασίας.

Εργονομία σώματος και θέσης εργασίας.

Χειρονακτική μεταφορά φορτίων.

Πυρασφάλεια και έκτακτες ανάγκες.

Κίνδυνοι από ηλεκτρικό ρεύμα.

Χορήγηση και χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Χειρισμός μηχανημάτων και εργαλείων.

Εργασίες σε ύψος.

Χρήση χημικών υλικών και παρασκευασμάτων.

Επίσης, το προσωπικό μας παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέματα υγείας στην εργασία, όπως:

Λιποθυμικού Επεισοδίου

Αλλεργιών

Επιληπτικής Κρίσης

Δηγμάτων Εντόμων – Ζώων

Πτώσης (Γύρισμα) Γλώσσας

Δηλητηρίασης

Αιμορραγιών

Εισρόφησης Ξένου Σώματος

Εγκαυμάτων

Καταγμάτων

Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση)

Βασικές Αρχές Χρήσης Αυτόματου Απινιδωτή

Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών Σε Βρέφη και Παιδιά

Ενημέρωση για τη Χρήση Φαρμακευτικού Υλικού

Θεωρώντας ότι η καλή φυσική κατάσταση είναι καίριας σημασίας για την καλή απόδοση του προσωπικού μας, συμμετέχουμε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Ο όμιλος KOUSgroup διαθέτει τη δική του ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης «πινγκ πονγκ»! Παράλληλα υποστηρίζει και προβάλει στον θαλάσσιο τομέα το άθλημα του windsurfing και την χώρα μας παγκοσμίως (www.gre78.gr).

Τώρα ξέρετε το μυστικό της επιτυχίας μας: βάζουμε σταθερά εσάς προτεραιότητα και προσφέρουμε πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών – τιμής!!!

Γνωρίστε μας καλύτερα και στο διαδίκτυο, στα sites μας: www.truckservice.gr και www.kousgroup.gr
και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε το αναρτημένο υλικό μας σε φωτογραφίες και βίντεο και θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για τον κυρίαρχο ρόλο του ομίλου KOUSgroup στον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο! https://kousgroup.gr/social/

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς, KOUSgroup!

Όμιλος Επιχειρήσεων KOUSgroup:

TruckService – Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes! www.truckservice.gr
Τrucker – Ποιότητα & Αξιοπιστία! www.trucker.gr
KOUSGROUP – Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους! Από το 1956! Τώρα και στα Mitsubishi! www.kousgroup.gr

Διεθνώς καταχωρισμένα διακριτικά γνωρίσματα ομίλου KOUSgroup

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα διακριτικά γνωρίσματα του ομίλου. Αποτελεί αξιοσημείωτο παράδειγμα το πλήθος των κατοχυρώσεων καθώς και της προβολής που υπάρχει ειδικότερα στην εταιρεία TruckService του ομίλου τόσο σε έντυπο υλικό όσο και σε διαδικτυακό (sites, facebook, LinkedIn, google, twitter, youtube, pinterest) καθώς και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση, περιοδικά κλπ).