Γνωρίστε μας…Μάθετε την ιστορία μας από το 1956….

Ιστορικό…

Πως φτάσαμε στον όμιλο επιχειρήσεων “KOUSgroup”…

Τον όμιλο που δεν σας βλέπει σαν πελάτες αλλά σαν συνεργάτες & προσπαθώντας να αναλύσουμε το ιστορικό όσο καλύτερα μπορούμε κάνουμε αναφορές σε 2ο & 3ο πρόσωπο!!!

Η αρχή…

Η αρχή έγινε από δυο αδέρφια. Τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλειο Κουσιορή.

Το 1956 ως μαθητευόμενος μηχανικός ο Κωνσταντίνος Κουσιορής δούλευε σε διάφορα συνεργεία της εποχής εκείνης. Το 1960 προσελήφθη ως μηχανικός στην εταιρεία “Αβράσογλου” με εξειδίκευση στην συντήρηση επαγγελματικών οχημάτων “Hanomag”. Σε αυτή την εταιρεία διέπρεψε με την ονομασία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” και έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Το 1963 προσελήφθη στη ίδια εταιρεία και ο Βασίλης Κουσιορής που εργάσθηκε ως βοηθός μηχανικού.

Το 1965 αποφασίζουν να ασχοληθούν με την συντήρηση των οχημάτων αυτών. Έτσι λοιπόν ιδρύεται η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” στην περιοχή Ρουφ απέναντι από το στρατόπεδο, με διαχειριστή των Κωνσταντίνο Κουσιορή, με εξειδίκευση στην συντήρηση των οχημάτων “Hanomag”, όπου και διέπρεψε. Η εταιρεία απασχολεί 7 άτομα προσωπικό. Το 1967 η εταιρεία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και Καρυών 3. Το 1971 μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο επί της Ιεράς Οδού 102 έναντι Ιεράς Ελιάς.

Το 1974 μετά την συγχώνευση της “Hanomag” με την Mercedes αρχίζει την ενασχόληση της η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” σταδιακά με την Mercedes. Παράλληλα η εταιρεία ασχολείται με εισαγωγές ανταλλακτικών, επαγγελματικών οχημάτων και με άδειες δημοσίας χρήσης σημειώνοντας αξιοσημείωτη πρόοδο. Εξαιτίας της προόδου, της εξέλιξης και του μεγαλύτερου όγκου των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes η εταιρεία μεταφέρεται το 1979 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τετραγωνικών μέτρων επί της Ιεράς Οδού 95, όπου και δημιουργείται η πιο σύγχρονη κάθετη στεγασμένη μονάδα, πλήρως εξοπλισμένη βάσει προδιαγραφών Mercedes της εποχής εκείνης.

Το 1995 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Κωνσταντίνου εισέρχεται στην εταιρεία και μια δυναμική νέα εποχή ξεκινάει. Το 1997 ο υιός Θωμάς Κουσιορής του Βασιλείου αρχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2001 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Σκωτία. Από το 2001 έως και το 2004 ασχολείται πρακτικά στον τομέα “Παροχής Υπηρεσιών Service Επαγγελματικών Οχημάτων” και παρακολουθεί σεμινάρια στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes.

Το 2004 αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Κουσιορής λόγω συνταξιοδότησης και γίνεται αλλαγή της επωνυμίας σε Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” τιμής ένεκεν στον Κωνσταντίνο Κουσιορή.

Η συνέχεια…

Από το 2004 και μετά η εταιρεία Β. Κουσιορής & Υιός ΟΕ, με διακριτικό τίτλο “ΚΩΣΤΑΚΗΣ”, ακολουθεί μια συνεχόμενη ανάπτυξη προσφέροντας υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες και στην εξυπηρέτηση συνεργατών καθιερώνοντας τον θεσμό της 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και service μόνο για τους συνεργάτες της. Αναλαμβάνοντας την διοίκηση ο Βασίλης Κουσιορής συνεχίζει δυναμικά. Επεκτείνει τους συνεργάτες της εταιρείας χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει στο μηχανολογικό – μηχανικό τομέα και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας Mercedes. Παράλληλα ασχολείται με άδειες δημοσίας χρήσης. Με ορίζοντα την νέα εποχή προβάλει παράλληλα την νέα φίρμα “KOUSgroup” η οποία προβάλλεται μέσω διαφημιστικών επιγραφών σε μουσαμάδες σε πολλά επαγγελματικά οχήματα στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο. Σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο & κορυφαίο της εποχής Γερμανό διαγνώστη Dieter ο υιός Θωμάς Κουσιορής παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα της ηλεκτρονικής διάγνωσης των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes. Ξεχωρίζει σαν ένας από τους καλύτερους διαγνώστες στα επαγγελματικά οχήματα Mercedes και καθιερώνεται με το ψευδώνυμο “KOUS” χάρη συντομίας του επωνύμου Κουσιορή.

Το 2005 αρχίζει η συνεργασία μας με τον διακεκριμένο τοπογράφο Κο Λάμπρο Ι. Μυλωνά, με στόχο και σκοπό την εδραίωση & κατοχύρωση των δικαιωμάτων της εταιρείας μας. Έκτοτε ο Κος Λάμπρος Ι. Μυλωνάς αποκτά συμβουλευτικές αρμοδιότητες σε θέματα που αφορούν την εταιρεία μας.

Από το 2008 αρχίζει μια συνεχής ανακαίνιση σε όλους τους τομείς. Αποθήκες, γραφεία, συνεργείο, τουαλέτες, αποδυτήρια προσωπικού με ντουλαπάκια αποθήκευσης, εξοπλισμός κλπ είναι μερικοί από τους τομείς που ανακαινίζονται, δημιουργούνται και από τότε αρχίζουν να επιτηρούνται καθημερινά. Επιπλέον, το 2010 με στόχο την απόλυτη διαφάνεια εφαρμόζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το σύστημα της παράδοσης των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε σε εσάς μέσω ειδικής τσάντας (φιλικής προς το περιβάλλον). Παράλληλα ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες πού πρέπει αναφορικά με την ανακύκλωση σε όλους τους τομείς του ομίλου με στόχο και σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Το 2011 μετά από πολλά χρόνια διαφήμισης μέσω του τύπου και των περιοδικών ενισχύεται η διαφημιστική προβολή της εταιρείας μέσω του διαδικτύου (Facebook, Google κλπ).Ένα χρόνο μετά, η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” πιστοποιείται από την “ACM Limited” με “ISO 9001” για τις δραστηριότητες “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων”. Το πρότυπο αρχίζει να εφαρμόζεται και να ανανεώνεται ανάλογα με τις αλλαγές και τις ανάγκες διαρκώς. Τοποθετείται μπάρα ελέγχου πρόσβασης εισόδου και εξόδου οχημάτων.

Το 2013 ιδρύεται μια νέα εταιρεία και ταυτόχρονα δημιουργείται ο όμιλος επιχειρήσεων “KOUSgroup”. Η νέα εταιρεία του ομίλου “KOUSgroup” με την επωνυμία Β. Κουσιορής & Θ. Κουσιορής ΟΕ και με διακριτικό τίτλο “KOUSgroup” ξεκινά δυναμικά. Στόχος της πέρα των παροχών service, ευθυγραμμίσεων & ζυγοσταθμίσεων, έλεγχο ΚΤΕΟ & εισαγωγών επαγγελματικών οχημάτων, είναι και η εξυπηρέτηση θωρακισμένων οχημάτων καθώς και άλλων ιδιαίτερων περιπτώσεων. Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν ραντεβού για “private service” στο επαγγελματικό σας όχημα σε πλήρως εξοπλισμένο και στεγασμένο χώρο. Η εταιρεία βρίσκεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Μαρκόνι 4, Αθήνα και λειτουργεί κατόπιν ραντεβού & συνεννοήσεως. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται σεμινάρια στον τομέα της θωράκισης καθώς και στην διάγνωση & επισκευή άκρως εξειδικευμένων περιπτώσεων γύρω από αυτή σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες θωράκισης στον κόσμο.

Το 2014 ολοκληρώθηκαν οι διαχωρισμοί στους στεγασμένους χώρους της εταιρείας “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” μέσω ειδικών πρωτοποριακών κατασκευών. Οι πρωτοποριακές κατασκευές αποτελούνται από κορνίζες & μηχανισμούς με συρόμενες κουρτίνες και αποτελούν τον πιο σύγχρονο καινοτόμο τρόπο διαχώρισης επαγγελματικών χώρων. Προσαρμόζονται ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα ανανεώθηκε ο εξοπλισμός με νέα ανυψωτικά μηχανήματα, με νέες αντλίες απορρόφησης και συμπλήρωσης λαδιών και βελτιώθηκαν οι λάκκοι εργασίας. Τοποθετήθηκε πολυεστερικό γραφείο πλήρες εξοπλισμένο (a/c, laptop, internet, τηλέφωνο, κλπ) διά τον έλεγχο και την επιτήρηση των εργασιών που πραγματοποιούνται στα οχήματα. Ο προϊστάμενος και ο γενικός διευθυντής του τμήματος service βρίσκονται σε αυτό το γραφείο με στόχο την άμεση επαφή με τους συνεργάτες μας. Ταυτόχρονα άλλαξε και ο τρόπος παραλαβής – παράδοσης των ανταλλακτικών. Επίσης άλλαξε απόλυτα ο φωτισμός με καινούργια φώτα & λάμπες νέας γενιάς αλογόνου. Τοποθετήθηκε server νέας γενιάς με στόχο την οργάνωση και την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας και παράλληλα διαχωρίστηκαν οι αρμοδιότητες του προσωπικού ακόμα περισσότερο με στόχο την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Επιπλέον αναβαθμίστηκε ο στόλος των οχημάτων 24h service με την απόκτηση ενός νέου πλήρως εξοπλισμένου φορτηγού οχήματος διά την αποκλειστική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Παράλληλα ανανεώθηκε ο στόλος των οχημάτων στους άλλους τομείς. Η εκπαίδευση από την Mercedes αποτελεί πλέον μεγάλη προτεραιότητα και αρχίζει να εφαρμόζεται σε μηνιαία βάση αφού το προσωπικό μας παρακολουθεί σεμινάρια πλέον στις εγκαταστάσεις της Mercedes. Παράλληλα διάφορα άλλα σεμινάρια διεξάγονται στους χώρους μας για την σωστή διάγνωση και συντήρηση των οχημάτων σας.

Αρχίσαμε τη συνεργασία μας με διακεκριμένη δικηγορική εταιρεία με στόχο την διαφύλαξη των συνεργασιών του ομίλου “ΚOUSgroup” τόσο σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα αναβαθμίστηκε ο ρόλος του διακεκριμένου τοπογράφου Κου Λάμπρου Ι. Μυλωνά σε σύμβουλο των επιχειρήσεων του ομίλου “ΚOUSgroup”.

Τo 2015 κατοχυρώνεται και αλλάζει ο διακριτικός τίτλος “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” σε “TruckService”. Η εταιρεία “TruckService” επί της Ιεράς Οδού 95 ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων “ΚOUSgroup” & έχει δυνατότητα υποστήριξης και άλλων επαγγελματικών οχημάτων παράλληλα με τα οχήματα της Mercedes αφού διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα πλέον για όλες τις εταιρείες. Η πρόσοψη της έκθεσης επί της Ιερά Οδού διαμορφώθηκε, ανανεώθηκε & φωτίστηκε με Led νέας γενιάς. Ανανεώθηκε το τμήμα ανταλλακτικών και έγινε πιο αποτελεσματικό. Με στόχο την πλήρη κάλυψη των συνεργατών μας στον τομέα των ανταλλακτικών ασχολούμαστε πλέον και με τις εισαγωγές σε αυτόν τον τομέα. Έτσι περιορίζουμε τις πιθανότητες έλλειψης ανταλλακτικών στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα ενισχύθηκε με προσωπικό ο τομέας του φανοποιείου καθώς και της θωράκισης.

Ακολουθώντας τα πρότυπα των ευρωπαϊκών ομίλων ο τρόπος πληρωμής με ή από τους συνεργάτες μας γίνεται ηλεκτρονικά (e-Banking) εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και προβάλλοντας την διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει. Χρησιμοποιώντας τερματικές συσκευές αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές για τους συνεργάτες μας. Επίσης διαθέτουμε σύγχρονους μετρητές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, με δυνατότητα ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων ή προβληματικών κερμάτων. Οι διαδικασίες ανίχνευσης γνησιότητας πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια των συνεργατών μας και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Επίσης και στις δύο εταιρείες του ομίλου τοποθετήθηκαν προηγμένα συστήματα ασφάλειας και κάμερες παρακολούθησης που λειτουργούν όλο το 24h. Το επαγγελματικό σας όχημα το βλέπουμε σαν δικό μας και του αξίζει κάθε προσοχή.

Το 2016 αναβαθμίστηκε το ηλεκτρολογείο με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα. Άρχισε η συνεργασία του ομίλου στον τομέα της φανοποιίας με τα προϊόντα της 3Μ. Ανανεώθηκαν μηχανήματα ΚΤΕΟ & σχετικά όπως: φρενόμετρα, αναλυτές καυσαερίων, παλμογράφοι, ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις κλπ. Δημιουργήθηκε ειδική βεβαίωση παράδοσης των οχημάτων προς πώληση και βελτιώθηκε ταυτόχρονα σε εξαιρετικό βαθμό ο ποιοτικός έλεγχος των οχημάτων προς πώληση. Αποκτήθηκε νέο 24h όχημα service πλήρως εξοπλισμένο με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Αναβαθμίστηκε η ομάδα του ΙΤ και ταυτόχρονα το ERP πρόγραμμα του ομίλου με ειδικά συστήματα τελευταίας γενιάς. Καταχωρήθηκαν κοινοτικά όλα τα λογότυπα και σλόγκαν του ομίλου KOUSgroup.

To 2017 αποκτήθηκαν νέα διαγνωστικά μηχανήματα και ανανεωθήκαν τα παλαιότερα καθώς και εξειδικευθήκαμε και στα Mitsubishi κατόπιν της συνεργασίας της με την Mercedes. Δημιουργήθηκε μεγάλο απόθεμα σε ανταλλακτικά Mitsubishi. Αποκτήθηκαν νέα ειδικά μηχανήματα φόρτισης μπαταριών νέας γενιάς. Δημιουργήθηκε χώρος προεργασίας και φούρνος βαφής οχημάτων νέας γενιάς. Πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση του συστήματος εξαερισμού. Άρχισε αποκλειστική συνεργασία του βαφείου στον τομέα των χρωμάτων με την γερμανική εταιρεία MIPA, χρησιμοποιώντας μηχανήματα δημιουργίας χρωμάτων τελευταίας γενιάς για όλους τους τύπους των οχημάτων. Δημιουργήθηκε νέος περιμετρικός και επιδαπέδιος φωτισμός ασφαλείας. Καθιερώθηκε η χρήση ταμπλετών ηλεκτρονικών υπογραφών για γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλή λήψη της χειρόγραφης υπογραφής. Διευρύνθηκε η συνεργασία μας στον τραπεζικό τομέα με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες και αναρτήθηκαν οι λογαριασμοί του ομίλου στο διαδίκτυο. Ενημερώθηκε η σελίδα επικοινωνίας του ομίλου πληροφορίες πρόσβασης. Πραγματοποιήθηκαν φωτογραφίσεις παρουσίασης οχημάτων, εγκαταστάσεων και παροχών του ομίλου. Λάβαμε μέρος στον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας – HOCSH.

Το μέλλον…

Συνεχίζουμε την προβολή του ομίλου “KOUSgroup” μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση κλπ), των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ) και του διαδικτύου (site κλπ). Επίσης επικεντρωνόμαστε στην δημιουργία νέων πρωτοποριακών εφαρμογών – δυνατοτήτων διά την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

FleetReminder…

“FleetReminder” λέγεται η νέα πρωτοποριακή και καινοτόμος υπηρεσία που παρέχεται από τον όμιλο “KOUSgroup” για τους συνεργάτες μας και όχι μόνο. Μεταβείτε στην επικοινωνία στο site του ομίλου www.KOUSgroup.gr και διαλέξτε τι επιθυμείτε. Η υπηρεσία “FleetReminder” σας δίνει την δυνατότητα να ζητήσετε πληροφορίες γενικά (για θέματα σχετικά με τον όμιλο) ή για κάποιο όχημα προς πώληση, να κλείσετε ραντεβού για service, η να ενημερωθείτε για το αν χρειάζεται service το επαγγελματικό σας όχημα (σε περίπτωση προηγούμενης συνεργασίας μας).

Πρόγραμμα επιβράβευσης go4more…

Πληρώστε με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας go4more στις εταιρείες του ομίλου επιχειρήσεων “KOUSgroup” & βγείτε κερδισμένοι με πόντους αλλά και με χρήμα. Το go4more είναι το πρώτο αλλά και το μόνο πρόγραμμα που σας επιβραβεύει καθώς μέσα από τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε όπως και όπου εσείς επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε https://www.nbg.gr/go4more/ και επιβραβεύστε την συνολική σας σχέση με την τράπεζα και τον όμιλο “KOUSgroup”.

Συσκευή αξιολόγησης παροχής υπηρεσιών…

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πρωτοποριακή συσκευή αξιολόγησης παροχής υπηρεσιών διά να αξιολογείτε τον όμιλο επιχειρήσεων “ΚOUSgroup”. Η αξιολόγηση γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, ανώνυμα & ηλεκτρονικά. Στόχος και των δύο επιχειρήσεων του ομίλου είναι να έχουμε τον πελάτη μέσα στην καρδιά μας. Έτσι πρέπει να ακούμε με αφοσίωση την γνώμη των συνεργατών μας όταν βρίσκονται στις εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup”.

Εκπαίδευση από τη Mercedes

Μόνο άρτια εκπαιδευμένοι υπάλληλοι συνεργείου με πλήρεις γνώσεις των κορυφαίων τεχνολογιών αυτοκινήτου της Mercedes μπορούν να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το προσωπικό μας να έχει πάντα τις πλέον πρόσφατες γνώσεις. Για τη σωστή διάγνωση και συντήρηση είναι απαραίτητα τα κατάλληλα όργανα μετρήσεων και δοκιμών, όπως και η πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία συνεργείου. Για το λόγο αυτό, παρακολουθούμε τα απαραίτητα εκπαιδευτικά προγράμματα της Mercedes που προσφέρουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης τόσο στις βασικές όσο και σε πιο εξειδικευμένες γνώσεις.

Γενικά…

Το προσωπικό μας & στις 2 εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup” είναι εκπαιδευμένο και ενημερωμένο βάσει προδιαγραφών Mercedes και ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω σεμιναρίων που πραγματοποιούνται πάνω σε όλους τους τομείς των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes και όχι μόνο.

“Kωστάκης”…”TruckService”…

Από το 1965 μέχρι και σήμερα η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΚΗΣ” με τον νέο διακριτικό τίτλο “TruckService” (από το 2015) του ομίλου “KOUSgroup”, κατέχει την κορυφαία θέση στον τομέα των ανεξάρτητων συνεργείων επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής φίρμας Mercedes στην Ελλάδα. Κυρίαρχα στοιχεία είναι ο αυθεντικός ελληνικός χαρακτήρας με γερμανικές προδιαγραφές, ο σεβασμός στον πελάτη και η εξυπηρέτηση χωρίς χρονοτριβές. Παροχές όπως η παράδοση και παραλαβή οχημάτων, η φύλαξη, η 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση καθώς και η εγγύηση στις εργασίες και στα ανταλλακτικά μας διακρίνουν.

Προφίλ Ομίλου “KOUSgroup”…

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου “KOUSgroup” υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα ΚΤΕΟ, φρενόμετρο, τζογόμετρο, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ελέγχου & ρύθμισης φώτων, ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων, ελέγχου & πιστοποίησης ταχογράφων (αναλογικών & ψηφιακών) καθώς και τα γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα βλαβών της Mercedes. Υπάρχει δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης συστημάτων ABS καθώς και πιστοποίησης σε οχήματα που το διαθέτουν. Οι εργαλειοθήκες του ομίλου είναι εξοπλισμένες με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων αλλά και για την υποστήριξη ειδικών μετατροπών που μπορεί να προκύψουν σε πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις (συστήματα αέρα – ανάρτησης). Παράλληλα στεγάζονται εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και υπάρχει τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πορτών. Διαθέτουμε χώρους υποδοχής και αναμονής με κυλικείο. Επίσης διαθέτουμε χώρους διενέργειας σεμιναρίων.

Η γκάμα του προσωπικού μας περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες στους τομείς του μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού, ηλεκτρονικού, μηχανικού τομέα καθώς και φανοποιίας. Πριν την παραλαβή – παράδοση του οχήματος σας μέσω ειδικού εντύπου του ομίλου μας γίνεται ο έλεγχος και η ενημέρωση σχετικά με το όχημα σας από τον τεχνικό διαγνώστη.

Δουλεύουμε βάσει προδιαγραφών Mercedes. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» ή «after-market» ανταλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» ή «after-market» παρέχουμε εγγύηση 1 έτους. Μπορούμε επίσης πάντα με την δική σας συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σας ενημερώνουμε βεβαίως πάντα για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση με την διάρκεια ζωής και το κόστος. Έχουμε την δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της Mercedes για την δική σας εξυπηρέτηση. Με ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού.

Μας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία της αντιπροσωπείας χωρίς όμως την καθυστέρηση και την γραφειοκρατία. Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε γενικώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι. Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών Mercedes. Έτσι ενημερώνεστε για τις απαραίτητες ή όχι μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας καθώς και για το κόστος αυτών.

Οι εταιρείες του ομίλου ασχολούνται εκτεταμένα με τις εισαγωγές επαγγελματικών οχημάτων. Παρέχουμε επαγγελματικά οχήματα προς πώληση σε άριστη κατάσταση. Διαφορά μας είναι η ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές. Κοιτάζουμε τον επαγγελματία στα μάτια μεριμνώντας διά το συμφέρον του καλύπτοντας τις ανάγκες του. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής παρέχουμε ευκολίες πληρωμής. Ταυτόχρονα ασχολούμαστε και με ανταλλαγές οχημάτων προσφέροντας στους συνεργάτες μας δυνατότητες αναβάθμισης του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτουν. Τέλος καλύπτουμε με εγγύηση (βασικών μηχανικών τμημάτων) ενός έτους τα οχήματα που εισάγουμε ή ανταλλάσσουμε.

Το πρότυπο του “ISO 9001” για τις δραστηριότητες “Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων” χρησιμοποιείται και από τις δύο εταιρείες του ομίλου “KOUSgroup” με απόλυτη σχολαστικότητα με στόχο την συνεχή βελτίωση.

Η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω δικτύου συνεργασίας και υποστήριξης σε πανελλαδικό τομέα, εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν για το όχημα σας.

Τελειώνοντας…

Το πρόβλημα του επαγγελματικού σας οχήματος θα αποτελεί παρελθόν αφού επισκευτείτε τον όμιλο “KOUSgroup”.