2021

Δημιουργία ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης – TRUCKER TEAM TABLE TENNIS – truckerteam.gr

2η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού για την ομάδα μας τον Οκτώβριο το 2021!

2020

Δυστυχώς η πανδημία που βιώσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο δυσκόλεψε πολύ την διοργάνωση αγώνων! Παρόλα αυτά εμείς συνεχίσαμε τις προπονήσεις μας για τα μελλοντικά τουρνουά.

Οκτώβριος 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η καθιερωμένη συμμετοχή του ομίλου KOUSgroup και της ομάδας TRUCKER στους εξαιρετικούς εργασιακούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας HOCSH!

Οκτώβριος 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η καθιερωμένη συμμετοχή του ομίλου KOUSgroup και της ομάδας TRUCKER στους εξαιρετικούς εργασιακούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας HOCSH!

 

 

Σεπτέμβριος 2018

Στον όμιλο KOUSgroup εδώ και πολλές δεκαετίες είναι φανερή η αγάπη μας για τον αθλητισμό. Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό μας ξεχωρίζει!!! Όραμα και στόχος μας η ανάδειξη ανερχόμενων ταλέντων αλλά και η δυνατότητα πρόσβασης στον αθλητισμό όσων περισσότερων φίλων γίνεται. Σκοπός μας είναι η κινητοποίηση για “άσκηση”, η βελτίωση της υγείας & η κοινωνικοποίηση μέσα από αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος και όχι μόνο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να μοιράζεστε το όραμα μας.

 

 

 

 

Η καθιερωμένη ετήσια συμμετοχή της ομάδας μας στο αγώνισμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης «πινγκ πονγκ» στους εργασιακούς αγώνες του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης & Υγείας HOCSH αποτελεί γεγονός με πλήθος συμμετοχών!

 

 

Ιούνιος 2018

Η ομάδα windsurfing του ομίλου μας ετοιμάζεται για πτήσεις (wavewarriors.gr)!!!

 

 

 

Ιανουάριος 2018

Η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης «πινγκ πονγκ» του ομίλου KOUSgroup σε δράση.

 

 
 

 

 

Οκτώβριος 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου, οι «6οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού». Στη διοργάνωση πήραν μέρος περισσότεροι από 750 εργαζόμενοι σε κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς της χώρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν παρέα με τους συναδέλφους τους μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 500 αγώνες σε εννέα διαφορετικά αθλήματα. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Τον όμιλο μας εκπροσώπησε στο «πινγκ πονγκ» ο πρωτοεμφανιζόμενος Θωμάς Κουσιορής καταλαμβάνοντας την 4η θέση.