Δουλεύουμε βάσει προδιαγραφών “Mercedes-Benz”. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» η «after-market» ανταλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» η «after-market» παρέχουμε εγγύηση 1 έτους. Μπορούμε επίσης πάντα με την δική σας συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σας ενημερώνουμε βεβαίως πάντα για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση και με την διάρκεια ζωής αλλά και του κόστους. Έχουμε την δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της “Mercedes-Benz” για την δική σας εξυπηρέτηση. Με ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού.

Προχωράμε με διαφάνεια και με όραμα. Επισκεφτείτε την σελίδα Service & Parts net της Mercedes-Benz  και ασχοληθείτε προσωπικά και οι ίδιοι με το όχημα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή (εάν είστε νέος χρήστης), ο αριθμός πλαισίου του οχήματος και υπομονή. Έτσι σας καλωσορίζουμε εμμέσως σε έναν συναρπαστικό κόσμο που θα σας κάνει να κατανοήσετε το κάθε τι στο όχημα σας αλλά και να το αγγίξετε εικονικά. Στον κόσμο που μόνο η Mercedes-Benz μπορεί να σας κατευθύνει.
Service & Parts της Mercedes-Benz

Πρωτοπορία και αξιοπιστία. Δυο λέξεις – έννοιες που αντικατοπτρίζουν τον όμιλο KOUSgroup. Έτσι λοιπόν με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα τον τιμοκατάλογο των ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz) που χρησιμοποιούμε μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης βάσης δεδομένων αναζήτησης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε στην διαφάνεια αλλά και στην στενότερη επαφή με τους συνεργάτες μας.
Τιμοκατάλογος ανταλλακτικών after-market (1ης τοποθέτησης Mercedes-Benz)